Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

IT-Support söker till företag i Göteborg!

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för service och teknik/IT? Söker du efter en roll där service, kundbemötande och problemlösning är ditt största fokus? Brinner du för att hjälpa andra och vill ta steget in i ett familjärt team med stora möjligheter att utvecklas? Då kan detta vara en roll för just dig!

Om tjänsten
I rollen som IT Support arbetar du tillsammans i ett mindre team där ni pedagogiskt hjälper användare via mail och/eller telefon med IT-relaterade problem. 
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • Ärendehantering samt incident- och problemhantering av inkomna ärenden 
 • Ansvar för att felsöka ärenden och lösa dem, alternativt skicka dem vidare till rätt person eller avdelning 
 • Driva problemfrågor med kund och leverantör tills problemet är avhjälpt 
 • Dokumentation av ditt arbete efter rutiner på avdelningen 
 • Ansvar för inkommande förfrågningar från vår säljorganisation
 • Ansvar för orderhantering

Din profil
Vi söker dig som:

 • Har gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning
 • Har god datorvana och grundläggande IT-kunskaper
 • Har kunskap inom MS Windows operativa system och Apple OSX
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom IT-Support eller kundtjänst

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har ett genuint intresse för teknik och IT. Du är mån om att ge god service och kan på ett pedagogiskt sätt supportera och vägleda kunder via telefon samt mejl. Vidare ser vi gärna att du tar egna initiativ och har viljan att göra det lilla extra.

Övrigt
Omfattning: Heltid, du jobbar till en början som konsult via oss på OnePartnerGroup med mycket goda möjligheter till direktanställning hos vår kund.
Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 8-17
Plats: Södra Göteborg

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
 
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! Vid frågor kontakta gärna rekryterare Rebecka Svensson via 0723774920 eller [email protected]