Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Har du erfarenhet av att lägga industrigolv? Då har vi jobbet för dig!

Arbetet innebär främst att lägga industrigolv med allt vad det innebär, med härdplast och flytspackling!  Arbetsdagarna är varierande då arbetet utförs för olika uppdrag. Arbetsplatserna varierar i storlek och form, vilket innebära olika arbetsuppgifter och upplägg för varje uppdrag. Det förekommer även arbete inom köksbeläggning, golv för storkök och fogfria beläggningar.

För att ta sig till uppdragen använder man sig av företagets servicebilar. I rollen arbetar du självständigt och förmågan att arbeta effektivt, kvalitetsmedvetet och att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt av stor betydelse. Du kommer åka ut till uppdraget med kollegor, därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor! Vi tror att du som söker tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande.

Uppdraget är en rekrytering vilket innebär anställd direkt hos kundföretaget.

Krav:

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med härdplast, industrigolv och flytspackling.
  • B-körkort.
  • God svenska i tal och skift.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med injektering och betongreparationer.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: ?
Omfattning: Heltid

Ansökan
Sök tjänsten idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningar tas endast emot via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.