Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Göteborgs bästa budbilschaufförer!

Söker du ett långsiktigt och utvecklande arbete på ett välkänt företag? Här finns då en utmärkt möjlighet!

Dina arbetsuppgifter:

Som budbilschaufför ansvarar du för att leverera paket till privatkunder och företag.  Du utgår från lokalerna strax utanför Göteborg och kör en större skåpbil i Göteborg med omnejd. Arbetstiderna är vardagar måndag-fredag. Vid rätt kandidat är det start omgående.

Din profil:

Vi tror att du som söker är med fördel tävlingsinriktad och kanske har en idrottsbakgrund. Vi söker dig som brinner för att ge service och alltid kommer bemöta kunderna med ett leende! 

KRAV:

-Körkort B , sedan minst 2 år tillbaka.

-Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift.

-5års bakgrundskontroll, med intyg från gamla arbetsgivare eller studieintyg 

Meriterande:
-Lokalkännedom, att med hjälp av GPS kunna hitta i Göteborg och grannkommuner.
-Körvana från större fordon är meriterande

Vi träffar kandidater löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan annonsens sista dag. Tveka inte att ansöka redan idag!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se