Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordic Wellness Group AB

Försäljningschef till Nordic Wellness

Brinner du för folkhälsan och vill bli en del av Sveriges största friskvårdskedja?
Nu har du chansen att få bli en nyckelspelare i ett framåtlutat företag i en spännande tillväxtresa.  

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris.

Fun, Movement, Strong, Together

Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glädje, lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden.
Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden.

Om tjänsten
Som Försäljningschef har du en given plats i strategigruppen där snabba och innovativa beslut tas. Du har en nyckelroll i bolaget och det övergripande ansvaret för att driva och utveckla en redan framgångsrik försäljningsresa för Nordic Wellness. Det innebär att du inspirerar, coachar och leder säljteamet samt skapar delaktighet genom att fördela arbetet för att uppnå verksamhetens försäljningsmål och bästa möjliga kundnöjdhet. Du utgår från huvudkontoret på Backaplan men i din tjänst är du sällan kontorsbaserad då du som Försäljningschef främst är ute på fältet och nätverkar samt besöker ditt team runt om i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Personalansvar för totalt 15 säljare runt om i Sverige
  • Driva försäljningen inom Nordic Wellness med tydliga KPIer, aktiviteter och uppföljning, med målsättning att uppnå fortsatt stabil tillväxt.
  • Coachmöten och strukturerad uppföljning, samt samordna och utveckla samtliga medarbetare.
  • Budget och resultatansvar
  • Delta i strategigruppen och bidra med nytänk och affärsutveckling.
  • Strategisk affärs- och verksamhetsplanering.
  • Planera, driva och följa upp nya arbetssätt, processer, rutiner och projekt tillsammans med ditt säljteam.
  • Nätverka och knyta viktiga kontakter

Om dig
Vi söker dig som har ett stort engagemang i allt du tar dig för. Med energi, prestigelöshet och driv ser du till att få saker att hända och du trivs med att bygga goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du är en trygg person som besitter en ledarskapserfarenhet och har en naturlig förmåga att motivera dina medarbetare mot gemensamma mål. Vi tror att du trivs bäst här om du är vass på relationer och har en fallenhet för att kommunicera med din omgivning, och såklart brinner du för försäljning och den goda hälsan. Vidare har du en god affärsförståelse. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete, likväl förmåga att växla mellan olika uppgifter.
Kvalifikationer

  • Flerårig ledarskapserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar med dokumenterat goda ekonomiska resultat 

Vi på Nordic Wellness älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar och utmanar varandra. Här kommer du till ett familjärt företag med glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Vi ser fram emot just din ansökan!

Bra att veta
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid: mån-fre, resor och övernattningar i samband med jobb är vanligt förekommande.
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid

Visst låter det intressant?
I rekryteringsprocessen samarbetar Nordic Wellness med OnePartnerGroup. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Tania Benitez på mailadress [email protected].

Vi kommer att kalla till intervju löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Håkanssons Maskinaffär AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

Är du interimkonsult?

Är du interimkonsult?

OnePartnerGroup Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | Chef/Ledning

Nu söker vi en Metod- och Underhållschef!

Nu söker vi en Metod- och Underhållschef!

SCHNEIDER ELECTRIC Disdistribution Centre AB - Örebro | Örebro län, Örebro | Chef/Ledning

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning