Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Onepartnergroup Väst AB

Fingerfärdig montör till kund i Göteborg!

Är du fingerfärdig, självgående och noggrann med detaljer? Har du ett stort intresse för teknik? Då har vi tjänsten för dig! 

Nu söker vi drivna och engagerade montörer till vår kund, ett företag med familjär atmosfär inom den tillverkande industrin. Du kommer att arbeta med montering och modulbygge i en toppmodern anläggning. Företaget präglas av en familjär atmosfär där varje person blir en viktig del i företagets fortsatta utveckling. 

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos vår kund får du arbeta med montering av elektronikkomponenter. Arbetet sker stegvis, innehåller finmekaniska moment och slutförs genom sluttest/felsökning. Arbetet sker efter arbetsrotation och du kommer få möjlighet att lära dig flera olika moment inom tillverkningsprocessen.

Din profil
Det är viktigt att du som söker är kvalitetsmedveten och fingerfärdig i ditt arbete då du kommer att arbeta med väldigt små komponenter. Vi söker dig som har en god komponentkännedom, klarar av att arbeta i ett högt tempo och har god fingermotorik. Som person är det viktigt att du är noggrann och arbetsvillig för att möta företagets kvalitetsnivå. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med, men framförallt lägger vi stor vikt vid personlighet och arbetsmoral. Detta är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker!  Att du tidigare arbetat som montör är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har ett engagemang och en vilja att lära dig!

Krav 
– Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Tvåskift
Omfattning: Heltid

Ansökan
Känner du att denna tjänst är något som passar dig, sök direkt! Urval sker löpande. 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industriarbetare sökes i Hyltebruk med omnejd!

Industriarbetare sökes i Hyltebruk med omnejd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör - Trycksvarvare

Maskinoperatör - Trycksvarvare

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
NC Operatör till Norrebo Träindustri AB

NC Operatör till Norrebo Träindustri AB

NORREBO TRÄINDUSTRI AB | Jönköpings län, Gnosjö | Industri/Produktion