Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckvana & vill jobba natt? Då har vi extrajobbet för dig!

Har du studier eller deltidsjobb med flexibelt schema? Trivs du med nattarbete samt har erfarenhet av att köra truck! Då har vi extrajobbet för dig!

Om tjänsten:
Vi söker just nu en terminalmedarbetare till en välkänd kund i Göteborg. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är truckkörning, sortering och scanning av paket. I arbetet förekommer även mycket datoranvändning. Arbetet är förlagt endast nattid, 22.00 -02.00. 
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna arbeta 2-3 vardagar i veckan.

Krav:

  • God svenska i tal och skrift.
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Truckkort A1-4 & B1-4
  • Erfarenhet av att köra truck minst 6 månader. 

Meriterande:

  • Körkort och tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik på natten. 

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: 22.00-02.00
Omfattning: Behovsanställning

Din profil:
Arbetet kan stundtals vara både tung och stressigt, därför är det viktigt med god fysik. Vi ser därför gärna att du som söker tränar regelbundet och inte har problem med tunga lyft. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Vi tror att du som söker besitter egenskaper som stresstålig och arbetsvillig. För att trivas i rollen är du ansvarstagande, flexibel och kan arbeta självständigt!

Ansökan:
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller mail!