Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Erfaren eller oerfaren lagerpersonal sökes i Göteborg

Är du erfaren eller oerfaren inom lager & Logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma orderplockare till vår kund i Torslanda.

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker dig som vill arbeta heltid på ett e-handelslager i Göteborgsområdet! Din främsta arbetsuppgift kommer vara orderplock till fots med hjälp av vagnar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vi tror att du som söker har en positiv attityd gentemot kollegor och chefer. Du trivs i högt tempo och tar dig gärna dig ann nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt arbete och självklart är du noggrann med att passa dina arbetstider!

Krav
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– God fysik
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Meriterande 

– Körkort samt tillgång till bil
– Truckkort ( A+B)

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg med omnejd
Arbetstider: Vardagar, dagtid 
Omfattning: Heltidsanställning. 

Din profil:
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!