Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Umia Göteborg

Entreprenadchef med el-bakgrund till Umia Göteborg

Är du en naturlig ledare med gedigen erfarenhet från El- och entreprenadbranschen? Vill du bli en nyckelspelare och från grunden bygga ett team, skapa goda affärer samt framgångar? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Umia Sweden AB grundades i Umeå 2010 och är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Idag har Umia en stark närvaro i hela landet genom dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, och Ystad.

Hos Umia är vi-känslan en avgörande framgångsfaktor. Vår unika idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet och arbetar därför tekniköverskridande. Vi kallar det Umiamodellen och den är omtyckt av både kunder och våra medarbetare.

I takt med att Umia med full kraft etablerar sig i Göteborg söker OnePartnerGroup för Umias räkning nu en Entreprenadchef med el-bakgrund.
I denna tjänst får du nyttja dina naturliga egenskaper tillsammans med dina erfarenheter från branschen till att driva en fortsatt växande entreprenadverksamhet framåt och uppåt. 
Du kommer bli en nyckelspelare för Umia Göteborg och sitter även med i bolagets ledningsgrupp samt rapporterar till bolagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Entreprenadchef är du ytterst ansvarig för de projekt som kommer in i entreprenadverksamheten. Du har ansvar för all produktion som går under entreprenad. I ledningsgruppen samarbetar ni tätt ihop för att bygga teamet och att för att projekten med framgång fullföljs.
 Från start kommer du ha stor möjlighet att bygga ditt team med projektledare och montörer med flera roller. I din roll kommer du att ha daglig dialog med projektledare, kunder, underentreprenörer samt med bolagets ledning för att kunna både styra, leda och följa upp projekten. Du har formellt personalansvar för kommande medarbetare i bolagets entreprenadverksamhet.

Arbetsuppgifterna består framför allt av att vara en proaktiv ledare och ta ett helhetsgrepp för entreprenadprocessen och då framför allt den producerande delen. Det gör du genom att säkerställa genomförande och kvalitet i de löpande projektmötena, den projektekonomiska uppföljningen samt projektoptimeringarna.
Du är ett dagligt stöd till bolagets kommande projektledare med både operativa och strategiska problemlösningar.

Projektekonomin styrs i bolaget genom s k succesiv vinstavräkning och i tjänsten ingår att löpande kontrollera projektens fakturering och vinstavräkningsgrad för att säkerställa en hållbar resursplanering över tid. 

Vem är du?
Du är en karismatisk ledare som trivs i att leda andra utifrån ett självledarskap. Att delegera och coacha medarbetare till goda resultat har redan tidigare varit en del av din vardag. Du är en mycket god kommunikatör som är tydlig i dina beslut och önskemål ut i organisationen. Vidare arbetar du på ett strukturerat sätt och har en god förmåga att planera, organisera och följa upp det dagliga arbetet.

Du är inte rädd för att ta tuffa beslut om det krävs men kan samtidigt vara inlyssnande utifrån bolagets och verksamhetens bästa. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer och är van att kunna påverka andra genom förtroende och tydlighet. 
För att trivas i denna roll bör du ha erfarenhet från el- och entreprenadbranschen sedan tidigare och har jobbat som exempelvis projektledare, entreprenadchef eller liknande.  

Formella krav
Erfarenhet från el/ bygg/entreprenadbranschen
Arbete i ledande ställning sedan tidigare
Erfarenhet av verksamhets-/budgetansvar
Kunskap i succesiv vinstavräkning

Rekryteringsprocessen
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Göteborg. Vid frågor ber vi dig kontakta Tania Benitez på [email protected] Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. 

Välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Vi söker platschef till logistikföretag

Vi söker platschef till logistikföretag

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Däckia söker platschef

Däckia söker platschef

Däckia Aktiebolag - Piteå | Norrbottens län, Piteå | Chef/Ledning

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Bevent-Rasch Produktion AB | Östergötlands län, Motala | Chef/Ledning

Utvecklingsansvarig vice VD till Träfrakt

Utvecklingsansvarig vice VD till Träfrakt

Träfrakt Götaland AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning