Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Engagerad Konsultchef till OnePartnerGroup i Göteborg!

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas vidare inom Lager & Logistik? OnePartnerGroup Väst växer och vi söker nu ytterligare en konsultchef i Göteborg!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som konsultchef arbetar du med kandidatanskaffning och bemanning av personal tillsammans med våra kunder inom Lager & Logistik. Du kommer ha löpande kontakt med kunder och konsulter kring schemaläggning och bokningar av konsulternas arbetspass. Det betyder att du tillsammans med dina kollegor driver hela eller delar av rekryteringsprocessen som innebär allt från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, referenser, person bedömning och slutligen anställning. Du har personalansvar över konsulterna och ansvarar således över personalrelaterade ärenden så som uppföljningar, medarbetarsamtal etc. I tjänsten igår även bearbetning av nya samt utveckling av befintliga avtal. 

Du kommer bland annat att arbeta med:
• Rekrytering, anställning, uppföljning av konsulter
• Medarbetarsamtal, tidrapportering och coachning av konsulter

Din profil
Schysst, framåtlutad och lagspelare är OnePartnerGroups tre kärnvärden. Det sätter vikten för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager & Logistik, gärna med arbetsledande ansvar eller med planering och schemaläggning. Detta är dock inte ett krav då det allra viktigaste är ditt driv och engagemang i att vilja utvecklas. Vidare tror vi att du trivs i en arbetsmiljö där korta ledtider och snabba beslut tillhör vardagen. Våra kunder bedriver sin verksamhet under dygnets alla timmar och vi behöver därför anpassa vår arbetstid efter kundens behov!

Krav för Tjänsten:
-Avslutad gymnasial utbildning 
-Körkort B
-Goda kunskaper i Svenska och Engelska. (Ytterligare språkliga kunskaper är meriterande)

OnePartnerGroup i Väst kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som konsultchef får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. Vidare har vi en egen reklambyrå i koncernen vilket skapar goda förutsättningar att möta kunder, kandidater och konsulter på rätt marknad.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi tar inte emot några ansökningar via telefon eller e-post, endast via annonsen!