Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Elektronikmontör inom framtidens batteriteknik!

Är du teknikintresserad och vill jobba inom en framtidsbransch med nästa generations batteriteknik? OnePartnerGroup söker nu för kunds räkning en Elektronikmontör till ett spännande företag i Göteborg!

Om arbetet
Du kommer att arbeta med montering av battericeller, dragning av el efter el-schema samt montering av komponenter i en modern tillverkande industri. För rätt person finns också möjligheten att arbeta med felsökning och kvalitetskontroll. Arbetsuppgifterna ställer högt krav på både säkerhet och kvalitetstänk. Du kommer erbjudas en anställning med goda möjligheter till fast anställning hos kund i en framtidsbransch med goda möjligheter att utvecklas!

Din Profil
Det allra viktigaste är att du har respekt för att du arbetar med en produkt där säkerhet alltid kommer i första hand. Du har gärna sedan tidigare arbetat som elektronikmontör eller liknande och har vana av att arbeta efter ritning. Du har en grundläggande förståelse för El och har gärna arbetat i en arbetsmiljö där högspänning är förekommande. Företaget arbetar med framtidens teknik och hela organisationen drivs av att hela tiden ligga i framkant.  Detta sporrar dig till att ta ansvar för att det arbete du lämnar vidare  alltid är av högsta kvalitet. 

Meriterande kvalifikationer:
Gymnasial utbildning inom EL där automation är extra meriterande
Praktisk erfarenhet som elmontör eller liknande
Truckkort

Vi genomför rekryteringsprocess löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetstider: Dagtid Måndag – Fredag

Önskad start: enligt överenskommelse