Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Elektronikmontör för långsiktigt uppdrag

Är du fingerfärdig och noggrann med känsla för detaljer? Har du tidigare arbetat med elektronikmontering eller har du ett stort intresse för elektronik? Vi söker nu Elektronikmontörer för kommande uppdrag hos ett familjärt företag utanför Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Som montör ute hos vår kund kommer du arbeta med montering av elektronikkomponenter. Arbetet sker stegvis, innebär finmekaniska moment och slutförs genom sluttest/felsökning. Arbetet sker vid egen arbetsstation i en kontorsliknande industrimiljö. Kunden erbjuder en trivsam arbetsmiljö och bjuder bland annat på frukost varje vecka.

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av montering av finkomponenter, gärna utefter ritning.  Du har ett högt säkerhetstänk och är ytterst kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett företag som har ordning och struktur. 

Meriterande
– Gymnasieutbildning, gärna med inriktning El/Teknik eller mekanik

– Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

– Certifiering inom lödning 

Villkor
Start: Omgående

Ort:Göteborg

Arbetstider:Skiftarbete dag och kvällstid

Omfattning:Heltid

Din profil
Det är av allra högsta vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete eftersom du arbetar med väldigt små komponenter. Vi söker därmed dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Vi tror att du kanske har arbetat med ytmontering tidigare, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och arbetsmoral. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du bör kunna arbeta både dagtid men även kvällstid. 

Ansökan
Känner du att denna tjänst är något som passar dig, sök direkt, urval sker löpande!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se