Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Edqvist Konsultbyrå AB

El- och teleprojektör till Edqvist Konsultbyrå AB

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning som el-och teleprojektör. Är du en nyfiken problemlösare som gärna kommer med nya idéer? Tycker du om att arbeta med utveckling i ett framåtlutat företag? Då kan det vara dig vi söker!

Edqvist konsultbyrå AB startade 2006 och arbetar med projektering av el- och telesystem inom allmänna fastigheter och industri. Projekten drivs främst från kontoret i Göteborg men har även personal stationerad på Ringhals samt hos kunder inom säkerhetssystem. Nu har du chansen att bli en del av en engagerad arbetsgivare med ett positivt företagsklimat. Du kommer att arbeta på en stimulerande arbetsplats med entusiastiska och engagerade medarbetare.

Om jobbet
Edqvist konsultbyrå AB söker en el-och teleprojektör med placering på plats ute hos en kund i Göteborg. Du kommer i din roll hos kunden att arbeta med projektering av passersystem, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakningssystem. Som el-och teleprojektör kommer du att arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med egna projekt vilket innefattar både ekonomisk och teknisk planering, beräkningar och projektering i CAD. Du ansvarar för att ta fram ritningar för kunders projekt samt konstruera anläggningsspecifika komponenter och lösningar. 

Din profil
Som person är du noggrann och ansvarstagande och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt och ta egna initiativ. För att lyckas i rollen är det viktigt att du även har ett stort engagemang för ditt arbete och att du har en nyfiken inställning till din omgivning. Du är ordningsam och utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du har en god samarbetsförmåga då du kommer att ha kontakt med både interna kollegor, andra konsulter och kunder.

Vi söker dig som..

  • Har en examen från en YH- eller högskoleutbildning inom elkonstruktion eller motsvarande.
  • Har något/några års erfarenhet från arbete som konsult eller från entreprenadverksamhet.
  • Har utbildning i AutoCad LT eller MagiCad.
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Övrigt
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg

Vi kommer att kalla till intervju löpande under processen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Teknisk Säljare rekryteras till ViaCon

Teknisk Säljare rekryteras till ViaCon

Viacon AB - Stockholm | Stockholms län, Sollentuna | Ingenjörsyrken

Konstruktör till Fagerhult

Konstruktör till Fagerhult

FAGERHULTS BELYSNING AKTIEBOLAG | Jönköpings län, Habo | Ingenjörsyrken

Produktionsplanerare till Statkraft Sollefteå

Produktionsplanerare till Statkraft Sollefteå

Statkraft Sverige AB | Västernorrlands län, Sollefteå | Ingenjörsyrken

Statkraft söker Drift- och Underhållstekniker

Statkraft söker Drift- och Underhållstekniker

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken