Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Edqvist Konsultbyrå AB

El- och telekonstruktör till Edqvist Konsultbyrå AB

Är du redo att ta nästa steg mot en spännande karriär som El- och telekonstruktör hos Edqvist Konsultbyrå? Är du en nyfiken problemlösare som gärna kommer med nya idéer? Tycker du om att arbeta med utveckling i ett framåtlutat företag? Då kan det vara dig vi söker!

Edqvist konsultbyrå AB startade 2006 och arbetar med projektering av el- och telesystem inom allmänna fastigheter och industri. Projekten drivs främst från kontoret i Göteborg men har även personal stationerad på Ringhals samt hos kunder inom säkerhetssystem. Nu har du chansen att bli en del av en engagerad arbetsgivare med ett positivt företagsklimat. Du kommer att arbeta på en stimulerande arbetsplats med entusiastiska och engagerade medarbetare.

Om jobbet
Du kommer i din roll som el- och telekonstruktör att arbeta med projektering av passersystem, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakningssystem. Som El- och telekonstruktör kommer du att arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med egna projekt vilket innefattar både ekonomisk och teknisk planering, beräkningar och projektering i CAD. Du ansvarar för att ta fram ritningar för kunders projekt samt konstruera anläggningsspecifika komponenter och lösningar. 

Din profil
Som person är du noggrann och ansvarstagande och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt och ta egna initiativ. För att lyckas i rollen är det viktigt att du även har ett stort engagemang för ditt arbete och att du har en nyfiken inställning till din omgivning. Du är ordningsam och utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du har en god samarbetsförmåga då du kommer att ha kontakt med både interna kollegor, andra konsulter och kunder.

Vi söker dig som..

  • Har en examen från en YH- eller högskoleutbildning inom elkonstruktion eller motsvarande.
  • Meriterande med något års erfarenhet från arbete som konsult eller från entreprenadverksamhet.
  • Har utbildning i AutoCad LT eller MagiCad.
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Övrigt
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Mölndal

Vi kommer att kalla till intervju löpande under processen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Maskinkonstruktör sökes till Rubertsson i Mariestad

Maskinkonstruktör sökes till Rubertsson i Mariestad

AGNE RUBERTSSON AKTIEBOLAG | Västra Götalands län, Mariestad | Ingenjörsyrken

Systemutvecklare till Sveriges bästa industri

Systemutvecklare till Sveriges bästa industri

OilQuick AB | Gävleborgs län, Hudiksvall | Ingenjörsyrken

Statkraft söker dammtekniskt sakkunnig

Statkraft söker dammtekniskt sakkunnig

Statkraft Sverige AB | Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 juni. Skynda dig att söka!
Statkraft söker dammtekniskt sakkunnig

Statkraft söker dammtekniskt sakkunnig

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 juni. Skynda dig att söka!