Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonom till välkänt bostadsföretag i centrala Göteborg!

Är du en person som gillar förändring, utveckling och digitalisering? Vill du vara med och göra skillnad hos vår kund? Ta chansen, sök tjänsten idag och få möjligheten att arbeta nära härliga kollegor i centrala Göteborg!

Om Tjänsten
I rollen som ekonom ute hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa.
En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt.

Kunden står inför ett spännande utvecklingsarbete mot automatiserad ekonomistyrning och i detta arbete kommer du att spela en viktig roll! Hos kunden kommer du att få möjlighet att vara med och påverka framtiden tillsammans med ditt team som består av 17 ekonomer.

Mer om dig!
Vi vill att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Kundens ekonomisystem är Agresso. Erfarenhet från fastighetsbranschen, utvecklingsprocesser och IT-utvecklingsarbete är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Vad kan du förvänta dig?
Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag om 100% som sträcker sig in på 2022 med goda möjligheter till förlängning. Startdatum slutet augusti/början av september. Arbetstider: kontorstid. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan, vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.