Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vestia Construction Group AB

Eftermarknadsansvarig till Vestia Construction Group

Har du flerårig erfarenhet av att leda och fördela arbetet, besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar? Har du goda erfarenheter av eftermarknad och har flerårig erfarenhet som arbetsledare, ja då är du den person vi söker!

OnePartnerGroup rekryterar nu för Vestia Construction Groups räkning en eftermarknadsansvarig som gillar att medverka till fortsatt hög kundnöjdhet även efter projektavslut. Du har det övergripande ansvaret och är företagets kontaktperson gällande projekt i eftermarknadsskede – från överlämnande till kund fram till garantitidens slut. Du leder och skapar goda relationer med både kund, kundernas kund och våra underentreprenörer. I din roll som ansvarig planerar du det dagliga arbetet utifrån inkommande uppdrag, genomför mindre inköp samt säkerställer att garantiarbetena, efterarbeten samt nya åtaganden genomförs enligt plan och håller rätt kvalitet.

Du ansvarar för och är drivande i utredningar kring efterarbeten och garantiarbeten och representerar Vestia vid överlämning, garantibesiktningar och servicetillfällen. Du har ett ekonomiskt ansvar för garanti & eftermarknad och planerar utförandet tillsammans med dina kollegor. Därtill säkerställer du att erfarenheter från garantitiden återförs till berörda verksamheter inom Vestia.

Erfarenheter/kvalifikationer:
• Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet i arbetsledande roll
• Du har goda kunskaper i planering och resursfördelning
• Du är trygg med att hantera digitala verktyg
• Du har kunskaper om AB04 och ABT06/entreprenadjuridik
• Rollen förutsätter god kommunikativ förmåga, i såväl tal som skrift
• Du har förmåga att lyfta blicken och i ditt beslutsfattande ta hänsyn till flera olika perspektiv
• Meriterande är om du har erfarenhet av samverkan/ partnering då detta är Vestias primära affärsmodell

Om dig!
Utöver dina praktiska erfarenheter lägger Vestia stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att trivas i kontakt med människor och tycka om att vara spindeln i nätet ser vi som en självklarhet i denna roll. Du är professionell i kontakten med kund och kundernas kund och är genuint intresserad av att ge god service. Du har en förmåga att kunna planera och samordna flera arbetsuppgifter samtidigt och jobbar med ett strukturerat arbetssätt. Du kan arbeta självständigt, och är pådrivande inom ditt område.

Du gillar att växa i framgångsrika team och har en modern ledarstil, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är en ambitiös och engagerad ledare som gillar att ansvara leda och utveckla garanti- och eftermarknadsarbetet mot tydligt uppsatta mål.

Vad kan du förvänta dig?
Du erbjuds en plats i Vestia’s organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vestia har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer Vestia att fortsätta sin tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vestia jobbar mycket i samverkan/ partnering, meriterande är om du tidigare verkat i entreprenadformen.

Vestia är stolta över deras personalpolitik där dem värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och B-körkort ett krav. 

Visst låter det intressant!
I denna rekrytering samarbetar Vestia Construction Group AB tillsammans med oss på OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Tania Benitez på [email protected]
Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag.
Så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

www.onepartnergroup.se
 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Drifttekniker med kundfokus till MSE i Mjölby

Drifttekniker med kundfokus till MSE i Mjölby

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Mjölby | Bygg/anläggning/hantverk

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Kopernicus AB | Skåne län, Hässleholm | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 14 augusti. Skynda dig att söka!
Carlhag AB söker en resemontör/servicetekniker till Östersund

Carlhag AB söker en resemontör/servicetekniker till Östersund

Carlhag AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Resemontörer sökes!

Resemontörer sökes!

Bjurenwall Laurea AB | Västmanlands län, Hallstahammar | Bygg/anläggning/hantverk