Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Duktiga skjutstativs- och motviktsförare sökes!

Har du flera års erfarenhet av lager- och logistikbranschen? Just nu söker vi erfarna truckförare som tidigare har jobbat med plock och pack! 

Arbetet innebär lossning och lastning av in och utgående gods. Du som söker skall ha god vana av truckkörning, framförallt motvikstruck och skjutstativtruck. Du har tidigare testat på att placera på pall på minst 6 meters höjd. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. 

Krav: 
– Truckkort (A 1-4 & B 1-4) 
– Minst 2 års erfarenhet av att köra truck 
– Har kört skjutstativtruck eller motviktstruck 
– Har erfarenhet av varuplock 
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Meriterande: 
– Körkort och tillgång till bil. 

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Varierande arbetstider, skift dag och kväll. 
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som har truckkort A+B samt minst 2 års erfarenhet av att köra truck. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker tränar regelbundet, har därför god fysik och har därför inga problem med tunga lyft. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att placera pall på minst 6 meters höjd.

Ansökan
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!