Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dörr- och fönstermontör till tillverkande industri på Hisingen!

TILL VÅRT STÅLPRODUKTIONSTEAM SÖKER VI NU EN HANTVERKSKUNNIG MONTÖR

OM FÖRETAGET
Företaget tillverkar dörrar, fönster och glaspartier i stål och aluminium. Företaget är i sin bransch ett välbekant företag i Göteborg och Västsverige.  Företaget är i början av en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver fler duktiga hantverkare och teammedlemmar för att kunna växa och utvecklas. 

ARBETSBESKRIVNING 
Arbetsdagen innehåller materialhantering, ritningsläsning, montering av aluminiumprofiler, funktionstestning och kvalitetskontroll med dokumentation samt packning.I övrigt kommer du att hantera dagligt underhåll av maskiner, handmaskiner och hålla ordning och rent vid din arbetsplats. Utöver hantverk och noggrannhet är ditt engagemang för personlig säkerhet, att skapa trivsel och en utvecklande arbetsmiljö viktigt för företagets utveckling.  

DIN PROFIL
Utöver din kompetens och arbetslivserfarenhet ser vi att du är en person som är ordningsam och tar ansvar för din och svetsteamets prestation. Vi arbetar med tillverkningskontroll i varje steg och du måste ha förmågan att samarbeta, utvecklas och ha rekommendationer om dig att kunna slutföra det du påbörjat.

För att samarbeta väl behöver du kunna kommunicera med och respektera dina arbetskollegor. Du behöver ha ett brinnande intresse för din del av tillverkningsprocessen samtidigt som vår gemensamma prestation och utveckling får dig och teamet
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vilja att utvecklas.

DINA KVALIFIKATIONER

  • Monteringsvana
  • Gärna gymnasial utbildning inom industriprogram eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Verktygsvana och teknisk förståelse från liknande arbeten.
  • Flytande svenska såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du har B-körkort, truckkort och traverskort.

OM ARBETET
Arbetstiderna är förlagda på dagtid, men skifttjänstgöring kan bli aktuellt och förekomma. Företagets behov är med omgående start eller enligt överenskommelse.

Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund.