Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Digital kommunikatör sökes till Göteborgsvarvet!

Vill du vara med och bidra i den mixade zonen mellan näringsliv och idrottsliv? Har du även ett genuint intresse för digital marknadsföring och löpning? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

ISP Sport & Marketing verkar i zonen mellan näringsliv och idrottsliv och har sedan 1985 levererat framgångskoncept till företag, förbund och föreningar. Vi hjälper företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom Sports Marketing och hos oss hittar du ett gäng med stort engagemang och massor av passion. Nu söker vi en digital kommunikatör för att ytterligare stärka vårt team!

Om tjänsten
Som digital kommunikatör kommer du att vara dedikerad till Göteborgsvarvet och andra lopp i deras regi. Rollen är bred och du jobbar med bland annat content marketing, annonskampanjer, social mediakoordinering, webredaktion och PR. Du arbetar med att maximera engagemanget i sociala kanaler och håller i dialogen med löpare samt sponsorer. Mer formellt deltar du exempelvis i att:
– Verkställa marknadsplan
– Ta fram och ansvara för aktivitetsplan, sammanställa rapporter utifrån aktiviteter
– Skriva nyhetsartiklar till hemsidan
– Ansvara för det organiska innehållet i sociala medier: skapa, publicera och interagera
– Hjälpa till med grafisk produktion
– Skriva, skicka och administrera nyhetsbrev
– Driva sponsorkommunikation och säkerställande av den digitala leveransen till sponsorer.
– Kommunikation med kunder/löpare

Vi söker dig som…
– Har god erfarenhet av operativt arbete inom sociala medier
– Har erfarenhet av grafisk produktion, layout och tryck
– Har grundläggande erfarenhet av att arbeta med Google analytics samt andra relevanta verktyg
– Kan hantera program som Adope Photoshop, Illustrator eller liknande samt är bekväm med foto- och videoproduktion på en grundläggande nivå.
– Trivs att jobba med Customer Relationship Management (CRM)

Vidare är du en effektiv och träffsäker skribent. Du är en kreativ ”doer” som utstrålar en positiv attityd, är självgående och vågar ta egna initiativ. I ditt arbetssätt är du strukturerad men också flexibel för att ändringar kan ske med kort varsel. Du har lätt att samarbeta med andra och du är lyhörd för målgrupper samt användarbeteenden.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.