Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AB Svetsteknik

Chaufför/Lagerassistent sökes till Svetsteknik AB!

Är du en serviceorienterad person med ett intresse för teknik? Ser du dig själv trivas i en varierande roll med utkörning av produkter till kunder varvat med traditionellt lagerjobb? Då är detta ett intressant nästa steg för dig!

Svetsteknik AB är ett företag i den familjeägda bolagsgruppen Axson och grundades 1946. Till våra kunder erbjuder vi utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialprovning och mätning. Vår affärsidé är att vara det kompletta svetshuset – att erbjuda ett komplett program av svetsmaskiner, tillsatsmaterial och tillbehör från handsvetsning till robotsvetsning och verktyg för svetsjobb. Vi är ett prestigelöst och familjärt företag som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för den som önskar. Just nu söker vi en chaufför/lagerassistent till vårt goa gäng i Göteborg!

Om rollen
Som chaufför/lagerassistent kommer du ha en delad roll där din huvudsakliga uppgift är lämna/hämta produkter hos våra kunder i Göteborgsområdet med omnejd. Du lägger själv upp körschema och planerar dina körningar utefter vad som är mest effektivt. Vissa dagar är det enbart körning och andra dagar jobbar du på lagret och ser till att flödet med ingående och utgående gods flyter friktionsfritt. En del av godset som hanteras klassas som "farligt gods" och därför är det viktigt att hantera transport och återvinning av sådant enligt rutin.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis:
– Ta fram körschema och lägga upp rutter på ett effektivt sätt
– Serviceutkörningar och leverans av ordrar ut till kund
– Skötsel av transportfordon samt föra körjournal
– Hantera inkommande och utgående gods på lagret
– Plocka, packa, skicka ordrar
– Inventering av gods
– Se till att återvinning och renhållning följs enligt rutin

Vem vi söker
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är din inställning till jobbet viktigare än hur många års erfarenhet du har. Du är ofta ute och möter våra kunder vilket gör det viktigt att vara serviceminded och kommunikativ. I och med att rollen är delad mellan chaufför och lager är det viktigt att du gillar att jobba brett och är villig att hugga i där det behövs. Slutligen är noggrannhet och struktur nödvändigt i arbetet för att säkerställa att kunden får rätt produkter i rätt tid samt att hantering av gods sker enligt rutin. 

Skallkrav:
– B-körkort
– Behärska svenska flytande i tal och skrift
– God datorvana
– Kunna lyfta tungt (runt 18kg)

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 07-16.
Plats: Södra Långebergsgatan 18, Västra Frölunda
Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Rekryteringsprocessen kommer fortlöpa under juni, juli samt början av augusti. Vi intervjuar dock kandidater löpande så vänta inte med att söka!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svetsteknik AB med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected] 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Inköpschef till Fujitsu

Inköpschef till Fujitsu

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Kista | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Smiling Faces AB | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brevbärare till Gislaved

Brevbärare till Gislaved

PostNord Sverige AB | Jönköpings län, Gislaved | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare på deltid

Lagermedarbetare på deltid

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.