Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

C-chaufförer för heltidsuppdrag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Göteborg. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Arbetstider som lastbilschaufför hos våra kunder är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Schema läggs alltid 1 månad i förväg!

Krav
C/CE behörighet
YKB Digitalt Förarkort
God svenska i tal och skrift

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Vardagar, varierade arbetstider
Omfattning: Heltidsanställning

Din profil
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Göteborg och god lokalkännedom är det ett stort plus!

Ansökan
Behovet är omgående så ansök redan idag! 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Säker skjutstativsförare sökes

Säker skjutstativsförare sökes

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Letar du efter en ny utmaning?

Letar du efter en ny utmaning?

OnePartnerGroup Sydost AB | Blekinge län, Karlshamn | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Distributionsförare till Göteborg

Distributionsförare till Göteborg

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Effektiv och fingerfärdig terminalmedarbetare

Effektiv och fingerfärdig terminalmedarbetare

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport