Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Bemanningsplanerare till PwC Göteborg

Nu söker PwC efter deras nya kollega till Resource Management Teamet i Göteborg! Ta nästa steg i din karriär som kommunikativ Bemanningsplanerare idag!

Om PwC
PwC Sverige är landets mest framstående revisions- och rådgivningsföretag och har fått utmärkelsen som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Med 2 900 medarbetare fördelade på 22 kontor runt om i landet får du chansen att arbeta sida vid sida med landets mest framstående specialister. Vi erbjuder inte bara spännande och samhällsviktiga uppdrag, utan ger dig också möjligheten att utvecklas och trivas i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Besök gärna PwC:s webbplats www.pwc.se för att lära dig mer om företaget och dess tjänster.

Din roll
Som Bemanningsplanerare hos på PwC kommer du att tillhöra det härliga Resource Management Teamet i Göteborg. I denna nyckelroll kommer du att strategiskt och strukturerat arbeta med att sätta ihop välfungerande team och ansvara för bemanningsplaneringen inom kontorsområdet. Du kommer att vara en viktig länk mellan kontorschefer, gruppchefer och övriga kollegor för att säkerställa optimal teamstruktur i PwC:s uppdrag med fokus på klientnöjdhet, medarbetare och företagets framgång. Viss resa mellan kontoren i regionen kommer att förekomma. Du kommer ha kollegor både i Göteborg och nationellt som har samma funktion som dig.

Dina ansvarsområden inkluderar:

  • Driva bemanningsarbetet och upprätthålla en aktiv dialog med din region för att hålla intressenter informerade om bemanningsstatus och aktiviteter
  • Hantera och ansvara för bokningar och ombokningar av medarbetare inom kontorsområdet
  • Analysera resursbehov baserat på aktuell pipeline och tillgänglighet
  • Ansvara för prognos och planering av kompetenser för inkommande projekt
  • Hantera resursförfrågningar från andra enheter och proaktivt bidra till att hitta lösningar
  • Ta fram rapporter och genomföra väsentliga nulägesanalyser för effektiv planering och bemanning

Din profil
För att lyckas i rollen som Bemanningsplanerare hos PwC ser vi att du har tidigare erfarenhet från en administrativ eller koordinerande roll samt drivs av att hitta lösningar och trivs i en föränderlig miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av Resource Management eller framgångsrikt har hanterat komplexa bemanningsfrågor inom revisionsbyrå eller liknande verksamhet.

För att få ut största möjliga potential i rollen är du nyfiken av naturen och trivs med varierande och självständigt arbete som kräver hög grad av struktur och ansvar. Du har en genuin vilja att bygga och utveckla professionella relationer inom organisationen och är skicklig på att koordinera och samarbeta. PwC väljer att använda Google Sheets, som påminner om Excel, men det mest betydelsefulla är att du är analytisk och har en god systemvana. Du har även god kommunikationsförmåga i svenska i både tal och skrift. 

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos PwC. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information 
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid i 6 månader, med ambition att övergå till fast anställning
Tillträde: 1 september

Nyfiken på att veta mer?
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecka Svensson [email protected]) och Tania Benitez ([email protected])

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kundtjänstmedarbetare under sommaren

Kundtjänstmedarbetare under sommaren

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Receptionist sommarvikariat

Receptionist sommarvikariat

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

ELJ Furniture | Administration/kundservice/HR