Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Substly AB

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

Brinner du för försäljning? Är du driven, kreativ och vill jobba i en föränderlig miljö med mycket goda möjligheter att påverka? Då är detta rätt nästa steg för dig!

Substly är en molntjänst som grundades med målet att spara tid och pengar för företag som vill få kontroll över alla prenumerationsbaserade tjänster som används inom deras organisation. Sedan lanseringen 2020 har vi skapat en uppskattad produkt som löser ett problem som de flesta känner igen sig i. Vi har kommit långt på kort tid och har sedan lansering av tjänsten attraherat användare från 40+ länder och växer stadigt. Vi utökar nu teamet med en B2B-säljare som kommer att bli en viktig kugge i vårt fortsatta lagbygge och säljstrategi. 

Om rollen
I rollen som B2B-säljare hos oss kommer du ha en viktig roll i ett startup med stor möjlighet att påverka. För rätt person är detta en strålande möjlighet att komma in tidigt och få chansen att att inte bara sälja en produkt som behövs utan också vara med och bygga bolaget tillsammans med oss andra i teamet. Du kommer att ansvara för att identifiera nya kunder samt hela säljprocessen, från prospektering till avslut. Kundmöten sker primärt digitalt med webbdemos men det förekommer även personliga möten. Från dag ett blir du en central del av säljorganisationen och bidrar till att utveckla en effektiv säljprocess och strategi. Vi erbjuder ett attraktivt incitamentsprogram inklusive både fast lön och individuell provision.

Konkret innefattar dina arbetsuppgifter bland annat:
– Identifiering av nya kunder
– Uppsökande försäljning 
– Genomförande av kundmöten/demos av produkt (primärt digitalt)
– Avtalsförhandling
– Utveckling av säljprocess och bolaget

Vem vi söker
Vi söker dig som bidrar med engagemang, nyfikenhet, lyhördhet och ett driv att hela tiden hitta sätt att bli bättre, såväl individuellt som i team. Du är målmedveten och din drivkraft är att skapa värde och bygga långsiktiga kundrelationer. Du vill utvecklas, vågar testa nya lösningar och lär dig av misstag längs vägen. Vidare trivs du i en föränderlig miljö med stora möjligheter att påverka och där man skapar det som ännu inte finns. Ditt fokus kommer primärt vara den svenska marknaden men du bör även ha intresse att över tid jobba med internationella kunder och bedriva försäljning på såväl svenska som engelska.

För att kunna utveckla och förbättra vår säljprocess ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom B2B-försäljning. Har du tidigare sålt SaaS/molntjänster mot små- och medelstora företag är det ett plus. 

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 08-17 med goda möjligheter till flexibilitet
Plats: Vera Sandbergs allé 5B, Göteborg
Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Substly med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected] 

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Innesäljare med fokus på order och logistik

Innesäljare med fokus på order och logistik

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Teknisk säljare till Sund Birsta AB

Teknisk säljare till Sund Birsta AB

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning

Teknisk marknadschef till Igems

Teknisk marknadschef till Igems

IGEMS AB | Västra Götalands län, Borås | Marknadsföring/försäljning

Marknadsförare till Mjölby kommun

Marknadsförare till Mjölby kommun

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 7 augusti. Skynda dig att söka!