Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sg Armaturen AB

B2B säljare inom belysning sökes till SG Armaturen i Göteborg!

SG Armaturen AB är ett helägt norskt företag som grundades 1990 och har sedan dess utvecklats till en av Nordens största belysningstillverkare. Vi specialiserar oss på leverans av kvalitetsbelysning samt tillhörande utrustning för bostäder och kommersiella byggnader med produkter av god funktionalitet och hög hållbarhet. Våra kunder är grossister och återförsäljare i Norden och Europa. Från vårt nya och fräscha försäljningskontor samt showroom i Mölndal utgår ett antal säljare, innesäljare, projektörer samt andra stödfunktioner. Vi växer och söker nu att stärka teamet med en säljare inom belysning! 

Om rollen
Som belysningssäljare kommer du att arbeta på den professionella marknaden och vara ansvarig för kundkontakten mot elektriker, föreskrivande elkonsulter och slutkunder inom det offentliga t.ex. kommuner och landsting. Du jobbar självständigt med bearbetning av befintliga- samt nya kunder och utvecklar långsiktigt och strategiskt relation med dessa. Driver projekt, presenterar produkter och både skapar- samt deltar på aktiviteter. Väl i projekten jobbar du tillsammans med såväl innesäljare som projektörer där ni samarbetar i syfte att hitta bästa möjliga lösning för kunden.

Du kommer främst att jobba inom Göteborgsregionen men resor förekommer till vår fabrik i Odense(Danmark) samt till huvudkontoret i Lillesand(Norge) där vi har kundrepresentation. Du har ett starkt varumärke i ryggen med attraktiva produkter som andas kvalitet och får goda möjligheter att påverka utvecklingen av framtida produkter utefter kunders behov. Du erbjuds ett spännande jobb i ett unikt och prestigelöst företag där det inte är långt från beslut till handling.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Uppdatera projekt och kundregister löpande i företagets CRM system.
  • Kreativt presentera företagets tekniska lösningar och produkter för kunder.
  • Vara delaktig vid mässor och kundaktiviteter.
  • Hantera eventuella reklamationer enligt Alem09

Vi erbjuder ett variationsrikt jobb på ett stabilt företag med bra pensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt tjänstebil. 

Vi söker dig som…

  • Gärna har tidigare erfarenhet av försäljning och arbete mot föreskrivande led såsom arkitekter, konsulter och ingenjörer.
  • Tidigare jobbat som elektriker, elkonsult, hantverkare, elgrossist eller liknande
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
  • Erfarenhet inom belysningsteknik och/eller presentationsteknik är meriterande

Som person är du utåtriktad, noggrann, strukturerad och affärsmässig. Du gillar att ha många kommunikationsvägar och räds inte för att ta kontakt med en ny- eller tidigare kund i syfte att presentera företagets produkter. Vidare förstår du vikten av att bearbeta kunder långsiktigt för varaktiga kundrelationer. Du trivs med att jobba i en rådgivande roll externt mot kund, samt agerar projektledare internt i ett team av projektörer och innesäljare. Vi tror att ett genuint tekniskt intresse är viktigt för att trivas i rollen.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: mån-fre 07:00-16:00, kan dock variera beroende på mässor, resor och kundaktiviteter
Plats: Bergmansgatan 23, 431 30 Mölndal
Lön: Fast månadslön

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 0734304996 eller maila [email protected]

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

Substly AB | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Digital communicator

Digital communicator

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Customer-focused Business Developer for Algoryx

Customer-focused Business Developer for Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning

Marknadskommunikatör sökes till Gothia Kompetens

Marknadskommunikatör sökes till Gothia Kompetens

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning