Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Automationsoperatör- var med och skapa framtidens Batteriteknik!

Älskar du teknik och teknisk felsökning? Nu söker vi dig som vill jobba som automationsoperatör. 

Vår kund tillhandahåller lösningar baserade på litiumjonteknik och tillverkar batterisystem. Vår kund hjälper sina kunder att lyckas med elektrifiering av industrifordon och övergång till mer hållbar energianvändning. Med kraftfulla lösningar, automatiserad produktion och förstärkande synsätt är företaget ständigt i framåtrörelse, för en bättre morgondag.

Om Arbetet
Som Automationsoperatör ansvarar du för en producerande automationslina som tillverkar litiumjon batterier. Du ansvarar för hela tillverkningsprocessen och ser till att företagets produkter produceras efter kvalitetsstandard. I rollen ingår även enklare underhåll samt felsökning vid stopp eller fel i processen, varav erfarenhet av robotteknik eller PLC är extra meriterande. Som operatör ansvarar du också över materialtillförsel till produktionslinan samt testning och eventuell felsökning av tillverkade produkter. 

Din Profil
Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik! Eftersom du som automationsoperatör ska vara behjälplig vid fel eller akuta stopp är det viktigt att du trivs med att arbeta med tekniskt komplexa fel och gillar felsökning. Vidare tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en tillverkande industri och god förståelse för vikten av att tillverkningsprocessen fortlöper smärtfritt. Din tekniska kompetens är viktig och en erfarenhet av automation eller robotteknik är starkt meriterande. Däremot är det allra viktigaste att du har viljan att lära dig och trivs i en teknisk miljö. Vi tror att du som söker är flexibel och noggrann med en god analytisk förmåga. Ditt brinnande intresse för teknik smittar av sig på din omgivning och du bidrar med stort engagemang till en optimerad tillverkningsprocess. Eftersom du har en god förståelse för tillverkningsprocesser har du lätt att avgöra vilka arbetsuppgifter som bör prioriteras för stunden. 

Meriterande kvalifikationer:
Gymnasial utbildning inom EL där automation 
Erfarenhet av robotteknik
Erfarenhet av teknisk felsökning
Truckkort

Vi genomför rekryteringsprocess löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetstider: Dagtid Måndag – Fredag

Arbetsplats: Torslanda

Önskad start: enligt överenskommelse