Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Om Gothia Tvätt
Gothia Tvätt tillhandahåller en centraliserad, kostnadseffektiv linneservice samt verksamhet inom lokalvård. Deras personal har lång erfarenhet och är lyhörda inför varje kunds enskilda behov. Här erbjuds ett brett utbud av tjänster och de arbetar ständigt med utveckling inom tvätt, linne och lokalvård och kan även erbjuda konsultation och förbättringar på systemnivå.

Med Gothia Tvätts service och flexibilitet kan de tillgodose kundernas behov och på så sätt frigöra mer tid till kundens kärnverksamhet. Tillförlitlighet och nöjda kunder är deras viktigaste mål.

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos Gothia Tvätt är din viktigaste uppgift att se till så att arbetet håller hög kvalité. Du kommer att vara arbetsledare för ett litet team på 2–3 personer så här är det stort fokus på teamkänsla och samarbete. Till stor del kommer din roll innebära att själv arbeta som lokalvårdare men också planering och schemaläggning av personalen.

Din roll innefattar både kundvård mot befintliga kunder samt vara med vid uppstarten hos nya kunder/uppdrag där du ha ett ansvar för kunddialogen.

Start: Omgående
Placering: Göteborg, oftast vid korsvägen eller närliggande
Arbetstider: Vardagar 7–16
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, problemlösare, ansvarsfull och initiativtagande. Det är även viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt.

Kvalifikationer:

  • Innehar B-körkort
  • 3–5 års arbetserfarenhet inom lokalvård
  • Kan behärska svenska och engelska

För rätt person finns här möjlighet till att vara med och utveckla samt förbättra verksamheten framöver.

Är det här tjänsten du letar efter? Välkommen med din ansökan, urval sker löpande under processen. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Övrigt

Finsktalande innesäljare till vår kund

Finsktalande innesäljare till vår kund

Hallands län, Falkenberg | Övrigt

Produktionspersonal sökes till plantskola

Produktionspersonal sökes till plantskola

Västra Götalands län, Vara | Övrigt

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Stockholms län, Stockholm | Övrigt

Cetetherm söker en kommersiell innesäljare till Ronneby

Cetetherm söker en kommersiell innesäljare till Ronneby

Cetetherm | Kronobergs län, Växjö | Övrigt