Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Euromaint Rail AB - Göteborg

Är du tekniker och vill jobba med tåg?

Är du tekniskt intresserad och gillar att meka? Vill du jobba i en bred och variationsrik roll? Vi på EuroMaint söker nu mekaniker/tekniker till Göteborg!

EuroMaint är en ledande leverantör av underhålls- och reparationslösningar för järnvägsindustrin. Vi erbjuder kvalificerade servicetjänster av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Från vår verkstad i centrala Göteborg utför våra tekniker service, reparation samt underhåll av inkommande tåg såsom SJ X 2000 och säkerställer att det rullar säkert genom Sverige. Hos oss finns det stora möjligheter att arbeta med spännande teknik och utrustning Är du en person som inte kan få nog av teknik och mekanik? Då är vi övertygade att du kommer trivas hos oss!

Om rollen
I rollen som tågtekniker kommer du att utföra underhåll, felsökning och reparation av både mekaniska och elektroniska system på tågen. Från vårt garage i centrala Göteborg jobbar du såväl i grupp som självständigt med arbetsmoment som rör mekanik, hydraulik, elektronik, kylning m.m. Även dokumentation är ett viktigt arbetsmoment där du registrerar genomförd service och åtgånget material. Tidigare branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav, den kunskap du eventuellt inte har bygger vi på genom praktiska och teoretiska utbildningar.

Bakgrund du behöver ha
Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och älskar att meka. Du har en positiv inställning och vill lära dig samt utvecklas. Då rollen berör flera arbetsmoment välkomnar vi alla tekniska bakgrunder såsom elektriker, mekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, snickare m.m. Gillar du att meka antingen som hobby eller yrkesmässigt och är sugen på att testa något nytt? Då vill vi gärna prata vidare med dig! Erfarenhet från tåg/spårvagn är meriterande. Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet. 

Övrigt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Minuthandelsgatan 15, 411 04 Göteborg

Hälsokontroll
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Fjärrvärmetekniker till Tekniska verken i Linköping

Fjärrvärmetekniker till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Bygg/anläggning/hantverk

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | Bygg/anläggning/hantverk

Grönyteskötare med känsla av service

Grönyteskötare med känsla av service

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juni. Skynda dig att söka!
Krokomsbostäder söker Fastighetsskötare

Krokomsbostäder söker Fastighetsskötare

Krokomsbostäder AB | Jämtlands län, Krokom | Bygg/anläggning/hantverk