Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Modigo AB

Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?

Motiveras du av hög kvalitet och ett medmänskligt förhållningssätt inom vården? Värdesätter du kontinuerlig kompetensutveckling och vill ha frihet att själv styra över var och när du arbetar?

Delar du vårt driv att hela tiden göra saker lite bättre? Varmt välkommen till Modigo och en utvecklande tjänst med stor flexibilitet, bra arbetsvillkor och förmåner! Vi växer och söker just nu nya kollegor – så vi kan hjälpa ännu fler till en bättre vardag! Välkommen till Modigo!
 
Om Modigo
Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Företaget präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner, bland andra VGR. Läs mer om Modigo här.

Varför Modigo?

  • En chef som förstår din vardag. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare.  
  • Ett team av välutbildade kollegor. Du erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser, utbildningar och deltagande i kongresser. För dig som är läkare finns vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA.
  • Jobba när det passar dig.  På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient – för att få livspusslet att gå ihop. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål.  
  • Bra villkor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, bra pensionslösningar och generöst friskvårdsbidrag mm.
  • En verksamhet där dina innovationer kan bli verklighet. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Ansök via länken nedan eller ring Sofia Beuschel på 0704-675879 för mer information.

Fler jobb inom Övrigt

Administratör/kommunikatör till ECSkog

Administratör/kommunikatör till ECSkog

ECSKOG | Kronobergs län, Växjö | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?
Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?

Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?

Modigo AB | Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt