Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Account Manager sökes till Elkraft i Göteborg

Är du en säljare som brinner för att göra bra affärer? Vill du arbeta för smarta lösningar åt företag som både gynnar miljön och som är mer kostnadseffektivt? Drivs du även av att nå mål och utvecklas? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu åt Elkrafts räkning en account manager för B2B lösningar inom el och energi.

Om Elkraft
Elkraft Sverige AB ingår i den norska Elkraftkoncernen som bildades 1992 i samband med att den norska elmarknaden avreglerades. Sedan dess har koncernen haft en jämn och stabil tillväxt.

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. De arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras elförbrukning. Elkrafts erbjudande riktar sig till företag som har många lokaler eller en föränderlig verksamhet, till exempel butikskedjor och företag med många lokalkontor. Elkraft Sverige garanterar att elleveransen sker på ett tryggt, professionellt och kostnadseffektivt sätt.

Om rollen
Som account manager hos Elkraft kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon eller personligt möte. Här får du möjlighet till att bygga upp din egen kundstock med hjälp av Elkrafts CRM system men även själv vara kreativ när det kommer till att hitta nya potentiella kunder. 

Du kommer få en bra och gedigen utbildning om Elkraft som företag och kring deras tjänster. Vidare kommer du att få mycket stöttning och den hjälp du behöver för att lyckas i rollen både internt men även med externa utbildningar, Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att göra affärer och du är en social person som är duktig på att skapa relationer med dina kunder. För att trivas i rollen ser vi att du är driven, förtroendeingivande och målinriktad. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och får gärna vara en vinnarskalle som drivs av utmaningar.

Vi ser också att du är en person som trivs i att jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare och stöttar de andra i ditt team. Som person tycker du om att strukturera upp din dag och ta ansvar för att nå dina mål.

Kvalifikationer:

  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av B2B sälj
  • God datorkunskap
  • B körkort och tillgång till egen bil  

Hos Elkraft kommer du att ha en fast grundlön med provision samt ett bonussystem.

Tjänsten är på heltid och börjar med en provanställning på 6 månader där det ingår en utbildning av Elkrafts tjänster.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan – Vi ser framemot att träffa dig!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Project Communication Coordinator till Hydro Building Systems

Project Communication Coordinator till Hydro Building Systems

Jönköpings län, Vetlanda | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Säljare till Sveriges snabbast växande rekryteringsbolag

Säljare till Sveriges snabbast växande rekryteringsbolag

Stockholms län, Solna | Marknadsföring/försäljning

Affärsområdesansvarig Konsultchef till OnePartnerGroup

Affärsområdesansvarig Konsultchef till OnePartnerGroup

Kronobergs län, Växjö | Marknadsföring/försäljning

Företagssäljare till Modo Hockey

Företagssäljare till Modo Hockey

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning