Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

NORREBO TRÄINDUSTRI AB

Våtlackerare och Sågoperatör till Norrebo Träindustri

Norrebo Träindustri är ett familjeföretag i Gnosjöregionen med tillverkning i trä; till stor del i olika sorters skivmaterial men även i massivträ. Vi är bla underleverantörer till butiksinredare samt olika projektföretag. Tillsammans med våra 30 medarbetare, kan vi idag erbjuda tjänster och kompletta lösningar inom konstruktion, sågning, CNC-bearbetning, kantlistning, träbearbetning, kompositbearbetning, lackering, montering samt packning. Läs gärna mer om oss på norrebo.se

Norrebo Träindustri söker nu två nya medarbetare; en våtlackerare och en sågoperatör! Är du en kreativ och ansvarstagande fixare, som vill arbeta på ett växande bolag med en modern maskinpark? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Våtlackerare: Vi söker dig som vill arbeta på vår lackavdelning där det idag arbetare två personer. I rollen som våtlackerare kommer dina arbetsuppgifter innebära våtlackering i box, spackling, grundning, slipning och maskering mm
Sågoperatör: Arbetsuppgifterna som sågoperatör innebär påfyllning av material i sågroboten, packning av material och truckkörning. 
Vår produktion består mest kortare, unika serier vilket innebär stor variation i arbetet.

Placeringsort: Norrebo utanför Gnosjö
Arbetstid: Dagtid, 40h/vecka
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 

Vem är du?
För att du ska trivas hos oss behöver du ha ett stort engagemang och en vilja att lära dig. Som person är du driven och kreativ. Du är också noggrann, har ett öga för detaljer och perfektion vidare är du van vid att arbeta med ordning och struktur. Du är prestigelös och har inga problem med att hjälpa kollegor på andra avdelningar vid behov. Dessutom är du en social person som trivs i ett arbeta i grupp – en lagspelare. Har du tidigare arbetat med ritningsläsning samt har truckvana är det meriterande.  Du hanterar svenska i tal och skrift.
Till tjänsten som våtlackerare är det en stor fördel om du har erfarenhet från lackering sedan tidigare, men det viktigaste är att du är nyfiken, villig att lära och har ett intresse för tillverkning och produktion. 

Vad kan vi erbjuda dig? 
Tjänsterna innebär ett flexibelt arbete på ett växande familjeföretag med toppmoderna maskiner. Norrebo Träindustri AB värdesätter de mjuka värdena och ger sina anställda utrymme att utvecklas och testa alternativa lösningar. Rollerna innebär en långsiktig relation med ett gäng öppna och glada kollegor. 

Dessa tjänster är en hyrrekryteringar vilket innebär att du initialt kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Visar du engagemang och uppvisar en fallenhet för att lära dig kommer din anställning att övergå till kunden. Sista ansökningsdag är den 28 september men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected].
Som anställd hos OnePartnerGroup kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion