Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svetsare till företag i Hillerstorp

Vi på OnePartnerGroup söker nu svetsare för arbete på ett av våra kundföretag i Hillerstorp, är det dig vi söker? 

Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer till en början svetsa i rostfritt och aluminium då främst MIG-svetsning kommer vara aktuellt. Vi ser dock att du gärna vill utvecklas vilket gör att såväl MAG- och TIG-svetsning kan ingå i arbetsuppgifterna i framtiden. Då du kommer jobba med ritningar så är du van vid att läsa ritningar och känner dig också bekväm med att kunna granska ritningar för nya artiklar och då bedöma hur hög produceringsmöjligheten är exempelvis per timme.  

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet av svetsning och känner dig bekväm och intresserad av detta. Har du en svetsutbildning är det meriterande, men din erfarenhet är mest betydelsefullt. Vidare har du förmågan att producera på planerade tider och kunna ställa in, felsöka och underhålla svetsutrustning.

Som person är du engagerad, effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en vilja och ett driv av att förbättra våra processer och gillar att ta ansvar och utveckla dig själv. Vidare trivs du med att jobba självständigt men med din positiva inställning har du samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Hillerstorp
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Vad kan kunden erbjuda?
Vi kan erbjuda dig en utvecklande position på en bra arbetsplats med bra kollegor i ett växande företag. Våra svetsar och kringutrustning håller hög nivå och uppdateras kontinuerligt. Som svetsare hos oss har du ett varierande arbete med fokus på kvalitet.

Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.