Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LUNI METALL AKTIEBOLAG

Rörlaseroperatör till Luni

Luni Metall i Hillerstorp söker en rörlaseroperatör! Är du tekniskt intresserad med en erfarenhet av ritningsläsning? Då kan det vara dig vi söker!
Luni Metall AB grundades 1986 och 1997 tog vi det första steget mot vad vi är idag. Det var då började vi med tillverkning av butiksinredningar och köpte en rörperforeringsmaskin. År 2009 investerade vi i en rörlasermaskin, som delvis ändrade vår inriktning till att omfatta mer än butiksinredning. Numera är vi en komplett leverantör med kunder inom många olika branscher.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta vid vår rörlasermaskin där det ingår ritningsläsning, påfyllning av material, kontrollera detaljer och förberedelser av detaljer för vidare bearbetning. Även viss felsökning och lättare reparationer kan förekomma. 

Placeringsort: Hillerstorp
Arbetstid: Natt
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom produktion där du arbetat med maskiner och ritningsläsning. Du är en tekniskt lagd person med ett driv och en vilja att utvecklas och komma framåt.
Då du arbetar mycket självständigt är det viktigt att du är en ansvarstagande person som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har en god social förmåga i samarbetet med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du positiv,  serviceinriktad och prestigelös. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Vi kan erbjuda dig en utvecklande position på en bra arbetsplats med bra kollegor i ett växande företag. Våra maskiner och utrustning håller hög nivå och uppdateras kontinuerligt. Som rörlaseroperatör hos oss har du ett varierande arbete med fokus på kvalitet.

Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

Sista ansökningsdag är den 31 augusti men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.