Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Planerare/inköpare till Norrebo Träindustri AB

Norrebo Träindustri är ett familjeföretag i Gnosjöregionen som producerar butiksinredningar, displayer och montrar för i huvudsak butiker. Vi är en underleverantör till butiksinredare samt olika typer av projektföretag. I vår fabrik, och med hjälp av cirka 25 medarbetare, hjälper vi våra kunder att ta fram kompletta lösningar – från idé till färdig produkt. Med hjälp av våra tjänster konstruktion, sågning, CNC-bearbetning, kantlistning, massiv träbearbetning, kompositbearbetning, lackering, montering samt packning erbjuder vi kompletta lösningar. Läs gärna mer om oss på norrebo.se

Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av arbetsuppgifter med kontakt med såväl kunder, leverantörer som kollegor?  Vill du också arbeta på ett stabilt och framåtinriktat familjeföretag? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som planerare/inköpare!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som planerare kommer ditt ansvar vara att säkerställa att vi uppfyller våra åtaganden mot kunder på ett resurseffektivt sätt genom planering och optimering av kapacitet och beläggning. Du kommer därför arbeta i nära samarbete med produktionsansvarig samt kund för att kunna erbjuda både flexibilitet och optimera leveranstider. I rollen ingår operativt inköpsarbete som innebär att du vid orderberedning eller projektstart ansvarar för att materialbehov av ingående artiklar tillgodoses till rätt kvalitet och pris. Vi arbetar kundstyrt med unika order och önskemål från våra kunder. Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer därför inkludera:

– ansvar samt uppföljning för orderplanering och kapacitetsplanering 
– ansvar för att med hjälp av behovsberäkning säkerställa material till inneliggande order 
– att göra prioriteringar och uppföljning i planering av order och inköp
– ansvar för att lämna leveransbesked till kunder och hålla dem uppdaterade vid eventuella förändringar 
– att sköta operativa inköp av ingående artiklar vilket betyder att du kommer ta in offerter, göra beställningar, leveransbevaka, attestera inköp, säkerställa kvalitet och hantera reklamationer
– ansvar för att underhålla inköpsregister, prisuppdateringar, ritningsrevisioner, ledtider och liknande

Vi ser att du i denna roll även kommer vara med och införa samt utveckla relevanta nyckeltal för att förbättra leveranssäkerhet, kvalitet, leverantörsprestanda och kundnöjdhet. Vi har planer på att byta affärssystem inom kort och där ser vi att du med din kunskap kommer vara med i denna utveckling. 

Är det du som kommer trivas hos oss?
För att du ska trivas att arbeta tillsammans med oss och i denna roll som planerare/inköpare så ser vi att du är en serviceminded person som trivs att samarbeta med såväl externa som interna kontakter men du trivs också att jobba självständigt. Du är en person som gillar ordning och reda och att ha koll på det du gör. Vidare är du en person som vill vara med att utveckla vårt arbete och i det dagliga arbetet ser vi att du är en problemlösare som inte räds för att ta beslut i ditt arbete. 

Du har erfarenhet av produktionsplanering, inköp och/eller logistik inom producerande verksamhet och vi ser gärna att du har arbetat med flera av de uppgifter som nämns ovan. Du har en gymnasial utbildning, gärna med tekniskt inriktning, och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Vidare har du ett tekniskt intresse/förståelse och har du erfarenhet av träbranschen ser vi det som meriterande. Du hanterar såväl svenska både tal och skrift och du har erfarenhet av att dagligen arbeta i affärssystem och har ett intresse för IT som hjälpmedel. Du har körkort och tillgång till bil då de kollektiva pendlingsmöjligheterna är begränsade. 

Vi kan erbjuda dig en omväxlande roll i ett stabilt familjeföretag där vi vågar investera i framtiden och idag har vi en modern maskinpark. Vi är ett företag som verkar i en spännande bransch där vi ständigt jobbar med nya projekt. Hos oss får du ett omväxlande arbete där du har möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och företaget.

Placeringsort: Norrebo utanför Gnosjö
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 

I denna rekrytering samarbetar Norrebo Träindustri AB med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 14 november men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jaana Fransson på [email protected]