Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

NORREBO TRÄINDUSTRI AB

NC Operatör till Norrebo Träindustri AB

Norrebo Träindustri är ett familjeföretag i Gnosjöregionen som producerar butiksinredningar, displayer och montrar för i huvudsak butiker. Vi är en underleverantör till butiksinredare samt olika typer av projektföretag. I vår fabrik, och med hjälp av cirka 25 medarbetare, hjälper vi våra kunder att ta fram kompletta lösningar – från idé till färdig produkt. Med hjälp av våra tjänster konstruktion, sågning, CNC-bearbetning, kantlistning, massiv träbearbetning, kompositbearbetning, lackering, montering samt packning erbjuder vi kompletta lösningar. Läs gärna mer om oss på norrebo.se

Är du en driven och ansvarstagande fixare som vill arbeta på ett växande bolag med en modern maskinpark? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som NC-operatör har du i uppgift att ställa maskiner, sätta upp verktyg och kontrollmäta den färdiga produkten. Vid ställning av maskiner används färdiga program och underlag, därmed ingår ritningsläsning. Produktionen är uppdelad i många små serier vilket innebär att du behöver vara strukturerad och lösningsorienterad. Tjänsten innebär också att du som operatör förbereder och ställer upp arbete inför kvällen, därför ser vi att du är en flexibel och ansvarstagande person som säkerställer att allting fungerar innan arbetsdagens slut. 

Din profil
För att du ska trivas i rollen som NC-operatör är du en händig person med ett intresse för tillverkning och produktion. Om du har tidigare erfarenhet av skärande bearbetning är det positivt, men inget krav. Det viktigaste är att du drivs av nyfikenhet och ett intresse för din nya tjänst, och kompenserar med att vara kvalitetsmedveten och lösningsfokuserad. 

Vad kan vi erbjuda dig? 
Tjänsten innebär en flexibel roll på ett växande familjeföretag med toppmoderna maskiner. Norrebo Träindustri AB värdesätter de mjuka värdena och ger sina anställda utrymme att utvecklas och testa alternativa lösningar. Rollen innebär ett långsiktig relation med ett gäng öppna och glada kollegor. 

Placeringsort: Norrebo utanför Gnosjö
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 

Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du initialt kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Visar du engagemang och uppvisar en fallenhet för att lära dig kommer din anställning att övergå till kunden.
Som anställd hos OnePartnerGroup kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion