Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinkonstruktör till Trådartiklar i Hillerstorp

Sedan 1956 har Trådartiklar stått fram som den kluriga problemlösaren inom trådbockning. Hur omsätter man kundens problem till rationell produktion så snabbt som möjligt? idag är det självklara svaret automatiserade maskiner med robotar som jobbar dag och natt.
Våra automatiserade trådliner bockar tråd och svetsar nät och skenor till färdiga hyllor. 2015 kompletterades de med en ny plåtline bestående av laserskärning med automatisk in- och utlastning, samt en kantpress. Fler investeringar i produktionen står på tur.
Filosofin bakom investeringarna är enkel. Dels vill vi ha korta ställtider och flexibilitet för att leva upp till vårt rykte som problemlösare. Dels vill vi ha alla resurser under ett tak för att rationellt tillverka kompletta produkter i stora volymer.

Är du personen som har ett genuint tekniskt intresse? Har du också tidigare erfarenhet av arbete som maskinbyggare och vill jobba på ett företag som präglas av nytänk, framåtanda och frihet under ansvar för dig som medarbetare? Då tycker vi att du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som maskinkonstruktör på Trådartiklar! 

Dina arbetsuppgifter och din profil
Du kommer arbeta som maskinkonstruktör där användning av IronCAD eller liknande program inom 3D är en stor del, det är därför viktigt att du har tidigare erfarenhet 3D system. Du är engagerad och självgående med ett stort tekniskt intresse. Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en bakgrund av arbete med maskinkonstruktion och du har en talang för enkelheten i komplexitet, effektivisering, optimering och struktur.  Vidare har du lätt för siffror, logik och ett intresse för konstruktioner och hållfasthet. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa in i rollen i ett nära samarbete med dina kollegor.

Placeringsort: Brännehylte, Hillerstorp
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vad kan vi erbjuda?
Vi är ett expansivt företag som drivs av ständig utveckling där vi satsar på våra medarbetare och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vår nya medarbetare. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och vi ser framemot vår fortsatta resa!

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Trådartiklar med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 19 december, men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennie Gunnarsson på telefonnummer 0371-394102 alt. [email protected] eller Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]