Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kantpressoperatör för jobb på dagtid

Nu söker vår kund i Gnosjö dig – deras nya kantpressoperatör! 

Om företaget
Vår kund arbetar på legobasis främst i stålplåt men även aluminium, koppar, mässing och plast och erbjuder tjänster inom bland annat stansning, bockning, svetsning, nitning, gängning, presselement, lackering, ytbehandling, montage och paketering. På företaget arbetar tolv personer och det är viktigt att alla är lagspelare och hjälps åt. För denna tjänst läggs därför stor vikt på de personliga egenskaperna då du kommer tillhöra ett gott gäng med god stämning! Vid en eventuell intervju kommer du få veta mer om företaget. 

Din profil

  • Vi söker dig som har erfarenhet av nedanstående arbetsuppgifter eller har verkstadsvana.
  • Du kan läsa ritningar.
  • Du är noggrann och kan lösa problem.
  • Det är meriterande om du har truckkort.

Dina arbetsuppgifter
Som kantpressoperatör ställer du maskinen och kör produktion. Företaget jobbar med mindre serier så det kan bli många ställ på en dag. Arbetet är mycket varierat och tunga lyft kan förekomma. På kantpressavdelningen finns tre manuellbetjänade kantpressar, robotcell samt en vikmaskin.

Arbetstider: Dagtid 
Omfattning: Fördelaktigt omgående
Placeringsort: Gnosjö 

Tjänsten innebär en anställning direkt hos vår kund, alternativt initialt via oss på OnePartnerGroup. 

Sista ansökningsdag är den 19 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Innesäljare till Alf Pettersson

Innesäljare till Alf Pettersson

Västra Götalands län, Alingsås | Industri/Produktion

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion