Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Industriarbete i Hillerstorp

Är jobb inom industri något som passar dig?
Då vill vi veta mer med dig för vår kund i Hillerstorp söker nu dig som vill jobba på deras industri från juni och framåt.

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Du kommer jobba på en line där du tillsammans med kollegor kommer förbereda större och mindre detaljer för lackering. Påplock och avplock kommer ingå i dina arbetsuppgifter vilket gör att tunga lyft kommer att förekomma. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att samarbeta med andra men du har samtidigt inga problem att arbeta självständigt. Vi ser att du har körkort och bil då de kollektiva möjligheterna kan vara begränsade. Har du truckkort och truckvana är det meriterande. 

Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Juni
Placeringsort: Hillerstorp 

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 14 juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]
 

Om oss 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Jämtlands län, Östersund | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Spontanansökan yrkesarbetare Falkenberg

Spontanansökan yrkesarbetare Falkenberg

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Spontanansökan yrkesarbetare Halmstad

Spontanansökan yrkesarbetare Halmstad

Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Extrajobb inom industrin

Extrajobb inom industrin

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion