Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Simons Metallindustri & Formblåsning AB

Formblåsningsställare till Gnosjö

Simons Industri i Gnosjö söker nu en formblåsningsställare, är du vår nya kollega?
Simons Industri grundades i slutet av 1940-talet, då Simon Pettersson startade Simons Metallindustri hemma på gården. 1968 byggdes nya lokaler på annan plats. Företaget huserar idag på samma adress även om det har byggts till flertalet gånger. Formblåsningen står för ungefär 80% av verksamheten och ännu mer av utrymmet i lokalerna. Vi vill hela tiden utvecklas och få nya erfarenheter och sedan 2020 ingår vi i MIDAQ Koncernen som ger muskler i ryggen för att utvecklas inom Teknisk Formblåsning samt inom Emballage med sikte på att bli dom bästa i Skandinavien inom dessa områden – med bästa möjliga service!

Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer arbeta med formblåsningsmaskiner där byte av verktyg och ställ ingår, även till viss del formsprutning. Justering och intrimning av efterbearbetningsmaskiner är också en del av arbetsuppgifterna. Arbetet kommer också innebära materialhantering där uppmärkning, avlastning och in/utrapportering är en del av jobbet. Vidare kan en viss del produktionsansvar ingå i tjänsten. 

Arbetsuppgifter som kan tillkomma:

  • Produktionsarbete vid behov, exempelvis vid avbyten vid rast eller sjukdom.
  • Förebyggande underhåll och reparation av verktyg, efterbearbetningsmaskiner/utrustning
  • Visst underhåll/service av formblåsningsmaskiner.

Placeringsort: Gnosjö
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi ser att du har ett brinnande intresse för teknik samt erfarenhet av produktionsarbete sedan tidigare. Har du dessutom kunskap och erfarenhet av att reparera maskiner ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du tidigare arbetat som ställare även utanför plastindustrin.
Du är en noggrann och strukturerad person som uppskattar att ha eget ansvar och är inte rädd för att ta egna initiativ. Samtidigt är du prestigelös och lyhörd för dina kollegors tankar och idéer. Du är en social, positiv och framåt person som inte har några problem med att samarbeta med dina kollegor eller kunder och leverantörer. Du hanterar svenska i tal och skrift. 

Simons Industri AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 30 juni, men vi arbetar med löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan snarast på www.onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Syrén på [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Lidköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB | Västra Götalands län, Tidaholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.