Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

XL Bygg Nordbäcks Trä

Ekonomiansvarig/administratör till XL Bygg Nordbäcks Trä


XL Bygg Nordbäcks Trä i Gnosjö och Smålandsstenar är en byggvaruhandel som förser kommuner, små och mellanstora företag samt privatpersoner med byggmaterial. Vi jobbar nära varandra. Beslutsvägarna är korta och vi strävar ständigt efter att utvecklas och bli mer effektiva och mer valbara som leverantör. Idag är vi elva anställda på vår två enheter och tillsammans drivs vi av att upprätthålla devisen ”En riktig bygghandel”.

Nu söker vi dig som vill arbeta i en bred och självständig roll där du kommer driva vår ekonomi- och administrationsfunktion. Vi söker vår nya ekonomiansvarige/administratör, är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig/administratör ansvarar du för vår ekonomifunktion samt för administration och löner. Arbetet innefattar i huvudsak löpande redovisning, fakturering, betalningar, momsredovisning, bokslutsarbete, lön- och personaladministration samt övriga administrativa uppgifter. I rollen kommer du också ha externa kontakter med exempelvis revisionsbyrå, bank och myndigheter.

Din profil
För att du ska trivas hos oss ser vi att du har ett effektivt och noggrant arbetssätt samt trivs i en roll med mycket eget ansvar. Vidare är du en ansvarstagande, social och servicebenägen person som trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor så väl internt som externt. Är ord som engagerad, noggrann, självständig och initiativtagande något som beskriver dig som person så tror vi att du kommer trivas hos oss.

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot ekonomi och affärsredovisning. Kanske är det dags för dig att ta nästa steg och fortsätta utvecklas? Vidare är du en van användare av affärssystem och du hanterar det svenska språket i både tal och skrift.

Som ekonomiansvarig/administratör hos oss på XL Bygg Nordbäcks Trä får du följa med på en resa där det finns möjlighet att utveckla både dig själv och också vårt företag. Hos oss får du möjlighet att få arbeta i en bred och varierande roll där möjligheten att påverka är stor. Vill du följa med på vår fortsatta resa? Läs gärna mer om oss på www.xlbygg.se/nordbackstra

Placeringsort: Gnosjö
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar XL Bygg Nordbäcks Trä med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 2 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till myndighet i Örebro
sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 2 februari. Skynda dig att söka!
Ekonom på deltid

Ekonom på deltid

Gävleborgs län, Hudiksvall | Ekonomi/redovisning/inköp

Strategisk inköpare till Nelson Garden

Strategisk inköpare till Nelson Garden

Nelson Garden | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 januari. Skynda dig att söka!
Strategisk inköpare till Nelson Garden

Strategisk inköpare till Nelson Garden

Nelson Garden | Blekinge län, Karlskrona | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 januari. Skynda dig att söka!