Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Driftchef till Cleanera

Vi är ett professionellt städföretag som började i Hillerstorp men är övertygade om att vi snart finns på de flesta ställena i vårt avlånga land. Som ett modernt städbolag prioriterar vi våra medarbetare. Här ges möjlighet till varje individ att göra karriär. Och vi ser till att våra medarbetare har alla trygga avtal och utbildningar som krävs. Självklart för oss är att använda produkter och transporter som är så snälla mot naturen som möjligt.

Har du erfarenhet av att planera, leda och fördela arbete? Är du en relationsbyggare, flexibel och trivs med varierande arbetsdagar? Drivs du därtill av utmaningar och vill vara med på en utvecklingsresa framåt? Då borde du söka tjänsten som Driftchef hos Cleanera!

Din roll som driftchef
Som driftchef har du ett helhetsansvar för den dagliga driften i verksamheten i allt vad gäller att planera, leda och fördela arbetet på Cleanera. Rollen i sig är bred med både kund och personalansvar där du själv får stora möjligheter att påverka och forma tjänsten med utgångspunkt att bygga upp tydliga strukturer och planer för hur den dagliga driften ska bedrivas framåt. Du blir som "spindel i nätet", en nyckelspelare för att få våran verksamhet att fungera på bästa sätt och att vi ska leverera de bästa städtjänsterna.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden: 

  • Personalansvar 
  • Tillse att tilldelade städuppdrag hos kund är bemannade
  • Löpande se över resursfördelning för att säkerställa tidsoptimering per kund
  • Kontinuerlig kontakt med kunder
  • Uppföljningar/besök ute hos kund
  • Administrativa uppgifter så som beställningar och schemaläggning

Är det du som kommer trivas i denna roll hos oss?
För att lyckas framgångsrikt i denna roll ser vi att du har haft personalansvar sedan tidigare samt erfarenhet av att arbeta i likande roll. Har du erfarenhet och har arbetat som chef inom branschen eller inom servicesektorn ser vi det som mediterande. Du har goda datorkunskaper och är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på svenska flytande i tal och skrift. 

Som person är du engagerad, ansvarskännande och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad, har tålamod och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. Utöver det behöver du vara duktig på att kommunicera såväl internt med dina medarbetare men även externt med kunder. Du har god planeringsförmåga samt organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare skulle du beskriva dig själv som en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer! Med din positiva inställning och goda helhetsförståelse driver du självständigt driftarbetets utvecklingen framåt. Att vara en lagspelare är självklart för dig! 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Cleanera är just nu i en fas där viljan och drivet finns att växa, här har du därmed chansen att vara med på en framgångsresa med möjlighet till stora utvecklingsmöjligheter. Tydlighet, schyssta villkor och goda chanser till karriär är värdeord som präglar Cleanera. Vill du jobba i ett omväxlande och roligt serviceyrke så är detta helt rätt företag för dig! Inte nog med att tjänsten och företaget i sig är intresseväckande så sitter man i en fantastisk och inspirerande miljö där High Chaparall finns precis utanför fönstret!

Placeringsort: Kulltorp
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Arbetstid: Kontorstider

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Cleanera med OnePartnerGroup GGVV. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Runesson på telefonnummer 0371 39 41 01 alt. [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan!