Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Avdelningsansvarig för plåtavdelningen BLS

Kunnig och engagerad personal, tillsammans med en högeffektiv och automatiserad produktionsutrustning, har gjort oss på Brännehylte Lagersystem AB till en av marknadens ledande aktörer inom lagerinredning. Redan från början förstod vi att vägen till framgång handlar om att vara noggrann i detaljarbete. Med närhet till vår egen produktion kan vi hela tiden sträva efter att utveckla och förbättra våra produkter. Detta är en förutsättning för att kunna bemöta våra kunder och deras behov, på absolut bästa sätt. Vi behöver nu förstärka vårt team och söker därför en medarbetare till vår plåtavdelning. Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Som ansvarig på plåtavdelningen hos oss på Brännehylte Lagersystem kommer dina dagar vara varierande med den gemensamma nämnaren att du har ansvar för planering, arbetsfördelning och beredning/ställ av våra maskiner på denna avdelning. Ni i teamet är tre personer som arbetar sida vid sida i vår maskinpark med: pressar i olika modeller, Finn-Power, en nyinköpt (2020) bockcell från Trumpf och en stans/laser combimaskin av samma märke. I tjänsten ingår även att byta material och program i maskinerna, genomföra mottagningskontroll, reparationer och underhåll, plock och pack av färdiga detaljer samt förbereda nästa körning.

Din profil

Det här är en riktigt bra chans för dig som vill utvecklas och har ett stort tekniskt intresse. 
Vi tror att du som söker denna tjänst är en positiv och engagerad person som kan arbeta såväl självständigt som i grupp. God förmåga att organisera och strukturera ditt arbete är av största vikt och du behöver också vara noggrann. Vi ser att du har körkort och tillgång till bil då de kollektiva pendlingsmöjligheterna är begränsade. Du hanterar svenska i såväl tal som skrift. 

Du behöver ha erfarenhet från så många som möjligt av följande områden:
Plåtbearbetning minst tre år
Ställ av excenterpressar, kantpress, plåtsax, stans/laser och bockcell
Erfarenhet av verktygsuppsättning
Programmering i Trutop boost
Kontrollmätning av artiklar
Truckkörning
 

Tjänstgöringsort: Kulltorp utanför Hillerstorp
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Brännehylte Lagersystem AB samarbetar med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 30 Maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 alt. [email protected]