Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ISABERG RAPID AKTIEBOLAG

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

Isaberg Rapid söker nu underhållstekniker till sin verksamhet i Hestra. Har du ett el-tekniskt kunnande och intresse för mekanik? Är du dessutom en person med härligt driv och engagemang för dina arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!
ISABERG RAPID AB är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning, distribution och marknadsföring skapar vi starka band hela vägen från idé till att produkten landar hos användaren. Genom återförsäljarnät över hela världen och egna säljkontor i Europa används våra produkter av hemmafixare och proffs världen över. Vårt huvudkontor är i Hestra sedan företaget grundades 1936. Vi tillhör ACCO Brands Corporation, ett börsnoterat amerikanskt företag med världsledande varumärken inom ett brett utbud av kategorier. Vi marknadsför och utvecklar innovativa lösningar för att bättre organisera och förenkla modernt arbete. I portföljen ingår över 40 varumärken såsom Leitz®, Rexel®, Esselte®, Rapid®, Nobo®, GBC®, Derwent® och Kensington®.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker hos oss kommer du att jobba med förebyggande underhåll och felsökning på maskiner, kringutrustning och övrig driftanläggning i verksamheten. Det innebär att du kommer utföra förebyggande och akuta underhållsåtgärder elektriskt, men även mekaniskt. PLC-styrning och felsökning kan också ingå i arbetsuppgifterna. Du kan även bli involverad i förbättringsarbete för att utveckla arbetsmetoder med fokus på problemlösning samt optimera och effektivisera produktionsprocessen.

Är det du som kommer trivas i denna roll och hos oss?
Med din vilja och nyfikenhet i att lära dig kommer du komma långt i denna roll men för att lyckas som allra bäst ser vi att du behöver utbildning inom el, alternativt erfarenhet som industrielektriker. Du har god svenska i tal såväl som skrift samt grundläggande datorkunskaper.
Som person är du engagerad med ett driv och en vilja att lära. Vidare är du en lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande person och du trivs med att jobba självständigt, men du har samtidigt inga problem att samarbeta med dina kollegor. Du är lugn och har lätt för att fokusera på ditt arbete även under tidspress.

Vad kan vi erbjuda?

  • Ett stark varumärke i en internationell miljö
  • Vi ger dig möjlighet att få intern utbildning inom området
  • Personalförmåner som pensionsrådgivning, träningslokal, företagshälsovård och lokal personalklubb som anordnar diverse aktiviteter.

Det är viktigt för oss att du trivs! Vår organisationskultur stavas gemenskap, delaktighet och glädje. Därför vill vi erbjuda dig en stimulerande roll där du har möjlighet att utvecklas – tillsammans med oss.

I denna rekrytering samarbetar Isaberg Rapid med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 10 januari. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via [email protected]
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Vårgårda | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Herrljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.