Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR AB

Underhållsmekaniker till Trioworld

Har du ett brinnande intresse för teknik? Är du dessutom nyfiken och intresserad av processindustrin? Läs då vidare för nu söker Trioworld nya underhållsmekaniker till verksamheten i Smålandsstenar, är du den vi söker?

Trioworld är ett svenskt företag som har sina rötter i Småland. Under de senaste femtio åren har de vuxit från det lilla bolaget i Smålandsstenar till att bli en av Europas ledande producenter av polyetenfilm. Idag finns dem i tio länder och har drygt 1200 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi arbetar hela tiden för att utveckla vår verksamhet och förbättra vår underhållsavdelning och därför söker vi nu dig som vill jobba i en spännande miljö i en roll som mekaniker hos oss. Vår produktion, som innebär blåst och plangjuten film i polyeten, omfattar ca 50 maskinlinjer, alla med varierande underhållsbehov. Du kommer tillbringa dina dagar både ute vid maskinlinjerna och även inne i verkstaden. För att lyckas i rollen behöver du trivas i en vardag med varierande arbetsuppgifter. Det kan exempelvis innebära arbete på flera avdelningar både med enklare och mer utmanande uppgifter.

Till din hjälp har du ett gäng meriterade kollegor och en engagerad chef som kommer att hjälpa, peppa och stötta dig när du behöver den där extra glöden. För oss är det en självklarhet att sprida god energi och vara engagerad på jobbet.

Placeringsort: Smålandsstenar
Arbetstid: Dagtid, 7.00-16.00
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Är det du som kommer trivas i denna roll och hos oss?
Som person är du driven och nyfiken med en vilja att lära dig! Du är duktig på att tänka förebyggande samt att felsöka och lösa problem som uppstår med maskinerna.
Du har B-körkort och du hanterar svenska både i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från liknande produktion är inget krav men en fördel. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för teknik och processindustrin.

Vad kan Trioworld erbjuda dig?
Trioworld en stor enhet med ca 300 medarbetare. De har en god blandning av kompetenser och egenskaper vilket bidrar till en spännande arbetsmiljö. Där möts ingenjörer, operatörer, säljare, ekonomer och många andra kompetenser i en miljö där eget driv är en självklarhet, goda idéer lyssnas på och kreativa lösningar tas tillvara. De är aktiva i sina roller där flexibilitet och varierande arbetsuppgifter är vardag. Hos dem har alla möjlighet att växa och utvecklas professionellt. De är långsiktiga i de satsningar de gör både i produktionen och i sin personal och nu hoppas vi att du vill bli en del av deras team!

I denna rekrytering samarbetar Trioworld med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 28 februari. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via [email protected]
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elektronikmontörer med lödcertifikat 5115 till DeltaNordic

Elektronikmontörer med lödcertifikat 5115 till DeltaNordic

DeltaNordic AB (Örnsköldsvik) | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatör till Dione Kullager AB i Uppsala!

CNC-operatör till Dione Kullager AB i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Montörer till spännande företag i Borås

Montörer till spännande företag i Borås

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.