Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gislaved Gummi AB

Underhållschef till Gislaved Gummi

Gislaved Gummi AB är en världsledande polymerspecialist som erbjuder högkvalitativa, kundunika lösningar för bättre och med hållbara applikationer. Vid vår enhet i Gislaved arbetar vi med hela kedjan från utveckling och produktion till marknadsföring och försäljning av gummiblandningar, packningar för plattvärmeväxlare och extruderade tätningsprofiler. Företaget har cirka 160 anställda och omsätter cirka 730 MSEK. Gislaved Gummi AB ingår i börsnoterade HEXPOL som är en världsledande polymerkoncern med 5100 anställda i fjorton länder.

Vi söker nu en kunnig underhållschef till Gislaved Gummi! Har du en mekanisk ådra, en god teknisk förståelse och brinner för underhåll? Är du som ledare lyhörd och drivs av att motivera dina medarbetare? Då kan du vara precis den vi söker. 

Din roll hos oss:
Du kommer ha underhållsansvar där tyngdpunkten ligger i att utveckla arbetssättet systematisk och jobba med förbyggande underhåll. Arbetet med underhållsfrågor är både på strategisk och operativ nivå och du leder och utvecklar arbetet inom underhållsavdelningen, vilket inkluderar både produktion och fastighet. Detta innebär arbete som att se till att reparation, förebyggande underhåll samt investeringar i anläggningen sker effektivt. Vidare innebär det även planering i underhållsprogram för att minimera driftstopp. Din roll innefattar även reservdelshållning och inköp av reservdelar, tillse att besiktning och kontroll utförs på anläggningar och utrustningar inom olika områden. Du kommer, tillsammans med dina kunniga medarbetare, vara fabrikens resurs och stödperson i frågor som rör teknik, investeringar, utveckling och effektivitet i produktionen. 

I rollen ingår även personalansvar för fem medarbetare där du ansvarar för en säker och utvecklande arbetsmiljö för dina kollegor. Du rapporterar direkt till Teknisk Chef.

Din profil:
Erfarenhetsmässigt söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med underhåll gärna inom tillverkningsindustrin, har en grundläggande utbildning inom teknik/hydraulik och som brinner för att utveckla och optimera maskinparken. Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom el och har erfarenhet av schemaläsning, samt arbetat med "Heta arbeten". Utöver det har du en teknisk förståelse, ny teknik är något som intresserar och engagerar dig, både att implementera, effektivisera samt att följa upp. 

Då arbetet innefattar personalansvar krävs det att du har goda ledaregenskaper och är en lyhörd ledare som motiverar dina medarbetare och bidrar till utveckling hos kollegorna. 
Som person innehar du en hög servicegrad och innehar en analytisk förmåga där du ser lösningar snarare än problem. Vidare är du noggrann och trivs du att arbeta i ett stundtals högt tempo.

För att lyckas inom rollen är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt för att hantera system och har tidigare arbetat i affärssystem, har du arbetat i IFS ses det som meriterande. 

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i en expansiv organisation som växer! Vi har en öppen och trevlig  företagskultur som gör att du kommer att trivas. Hos oss får du ta mycket frihet under ansvar och vi är måna om att du tillsammans med dina medarbetare ska få utvecklas. 

Vad händer efter min ansökan?
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Gummi med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Chef/Ledning

Tillverkningschef till Hexatronic

Tillverkningschef till Hexatronic

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB | Gävleborgs län, Hudiksvall | Chef/Ledning

Inköpschef till WTB Control

Inköpschef till WTB Control

WTB Control AB - Skövde | Västra Götalands län, Skövde | Chef/Ledning

Produktionschef

Produktionschef

SMURFIT KAPPA SVERIGE AB | Kalmar län, Nybro | Chef/Ledning

Teamleader  till Lyreco i Växjö

Teamleader till Lyreco i Växjö

Lyreco Sverige | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning