Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ställare till Talent Plastics i Gislaved

Talent Plastics Gislaved är en ledande tillverkare av tekniskt formsprutat gods. Vi erbjuder detaljer från 1 gram upp till 3 kg och vår maskinpark är differentierad från 25 till 1 000 ton. Fokusområden är detaljer med krav på hög finish, ingjutningsdetaljer och tekniskt avancerade plastmaterial/verktyg – i varierande seriestorlekar.

Är du en nyfiken, driven & positiv person med tidigare erfarenhet av plastindustrin och som dessutom gillar teknik? Då tror vi att du är den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med verktygsbyte, att ställa maskiner och provkörning av nya verktyg. Igångkörning av maskiner samt automationsutrustning är också en del av arbetet. Vidare ingår det dessutom en del problemlösning då det krävs att hela tiden arbeta för att optimera och kvalitetssäkra processen. 

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse. Du har tidigare arbetat inom plastindustrin och har erfarenhet av ställ och formsprutning. 
God förmåga att organisera och strukturera ditt arbete är av största vikt och som person är du flexibel, kreativ och lösningsorienterad. Du har en vilja och ett driv av att förbättra våra processer och gillar att ta ansvar och utveckla dig själv. Vidare trivs du med att jobba självständigt, men med din positiva inställning har du samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Gislaved
Omfattning: heltid
Arbetstider: enligt överenskommelse

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder ett gott gäng som arbetar gemensamt för att lösa våra problem och utmaningar. Hos oss får du möjligheten att växa i din roll då du tillsammans med oss driver frågor för att vi hela tiden ska utvecklas

I denna rekrytering samarbetar Talent Plastics Gislaved  med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 27 juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]