Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV AB

Spontanansökan yrkesarbetare

Vi på OnePartnerGroup vill hjälpa människor till nya möjligheter, och därför har vi nu öppnat en spontanansökan för dig som framöver vill arbeta inom lager, produktion och flera andra yrken i Gislaved, Gnosjö, Värnamo och Vaggeryds kommuner (GGVV). Din kompetens kommer behövas hos våra företag i regionen framöver. Vår önskan är därför att du skickar in information om dig och vad du tänker om framtiden (genom att söka denna tjänst) så hoppas vi att du kan finna din nya utmaning tillsammans med oss på OnePartnerGroup – Sverige lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag. 
 

Vilka tjänster jobbar vi med på yrkesmannasidan? 

Våra tjänster är ofta på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder. Ibland dyker även extrajobb upp, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på något annat företag.

Bara det senaste året har vi haft lyckan att hjälpa flera kandidater med en ny tjänst, både som anställd via oss och genom att de har blivit rekryterade till någon av våra kunder. Vi har bland annat jobbat med tjänster som orderplockare, lagermedarbetare, truckförare, terminalarbetare, linearbetare, maskinoperatör, montör, svetsare (robot och manuell), CNC-operatör, ställare, budbilschaufför och tekniker. Ange gärna vilken typ av jobb du är intresserad av i framtiden.
 

Vilka är då OnePartnerGroup?

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.  I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. 
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. 
Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion