Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker till Ekatech

Ekatech är ett teknikföretag inom området industriell automation som projekterar och levererar lösningar inom flera olika branscher. Vi hjälper även företag med service och programmering av maskinstyrningar. Vi har utvecklat och skapat ett eget produktprogram med robotar och maskiner inom träpallsindustrin. Med dessa produkter har vi nått ut på den europeiska marknaden och installerat i ett flertal länder utöver Skandinavien, så som Tyskland, Polen, Tjeckien, Ungern, och Italien för att nämna några. Vi på Ekatech har således mångårig erfarenhet inom processautomation och robotics med projekt överallt i Europa, men våra rötter är fortfarande djupt rotade i Smålands hjärta.

Vi har sedan företaget bildades för 20 år sedan utvecklats på många olika sätt och vi har levererat ett 60-tal robotar till våra kunder. Vi ser nu en ökning på efterfrågan av våra produkter vilket gör att service och underhåll av våra levererade robotar nu är ett naturligt steg i vår utveckling. Här kommer du in i bilden för nu söker vi dig, vår nya servicetekniker, som vill vara med på vår fortsatta framtidsresa. 

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du regelbundet besöka våra kunder och serva våra levererade robotar. Även installation av robotceller är något du kommer jobba med. Du kommer således jobba på fält och din servicebil kommer vara utrustad för att vi på bästa möjliga sätt ska ge kunderna den service som behövs. Med dagens teknologi kan vi också koppla upp robotarna vilket gör att dina kollegor som är på plats i Smålandsstenar kan assistera dig vid behov.

Då vi har kunder både i Sverige och Europa så är detta en tjänst som innebär att du kommer vara på resande fot i Europa. Vi räknar med att din arbetstid kommer fördelas 50% ute hos kund och 50% vid vår verksamhet i Smålandsstenar. Således är det betydelsefullt att du gillar att vara på språng och inte ser några konstigheter med att resa i tjänsten. 

Din profil 
Ditt intresse för teknik, automation och även programmering går inte att ta miste på och det är något som kommer avspegla sig i din entusiasm och ditt driv när du utför dina arbetsuppgifter ute hos våra kunder. Beskriver du dig själv som händig och med intresse för mekande så tror vi att du kommer passa bra in i denna tjänst.

Erfarenhetsmässigt har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller så har du erfarenhet av mekaniskt montage, automation eller så kanske du har jobbat som elektriker. Vi ser gärna att du har en mekanisk bakgrund och ett genuint intresse för det. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift och hanterar du ett annat europeiskt språk så ser vi det som högst meriterande. Vidare har du också körkort. 

Som person är du en problemlösare som drivs av att hitta lösningar när du stöter på patrull. Du kommer jobba mycket självständigt så att kunna planera dina arbetsdagar och att ha ett eget driv är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Vidare kommer du vid besök hos kunder vara vårt ansikte utåt vilket gör att din sociala och kommunikativa förmåga är betydelsefull. 

Vårt erbjudande till dig
Vi är måna om att du ska få rätt förutsättningar för att du ska trivas och lyckas i denna tjänst och du kommer få intern utbildning vid vår verksamhet i Smålandsstenar men även extern utbildning om det behövs. Du kommer också tillsammans med kollegor utföra installationer av våra robotar så att du känner en trygghet i det. Du kommer bli den första serviceteknikern hos oss men förhoppningsvis inte den sista vilket gör att möjligheter för utveckling och utökat ansvar kan finnas framöver. 

Vi är ett litet företag och hos oss får du ett grepp om helheten och har möjlighet att jobba med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi lyssnar och driftsätter våra medarbetares tankar och idéer för det är tillsammans vi utvecklas. Företaget har på kort tid vuxit och det vill vi fortsätta med, är du redo för att vara med på vår fortsatta resa?

I denna rekrytering samarbetar Ekatech med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 24 januari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-3947912 alt. [email protected]