Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HESTRAVIKEN AB

Serveringspersonal till Hestraviken

Mitt i den täta Smålandsskogen med en underbar utsikt över Algustorpasjön och Isaberg ligger Hestraviken hotell & konferens. En idyll med Nissan rinnande genom tomten, en vacker trädgård, små röda timmerhus och ståtliga trävillor med anor från tidigt 1900-tal. Köket är hjärtat på Hestraviken och överraskar med ljuvlig mat tillagad och anrättad med hög ambition. Fräscha säsongsanpassade råvaror som gärna är från trakten och naturens eget skafferi. Matlagningen har rötterna i den Svenska traditionen och hämtar inspiration från medelhavskosten. Desserterna är ett signum som får lite extra kärlek. Familjen Hellström har i tre generationer drivit och utvecklat hotellet vid Isaberg i Småland till ett gemytligt hotell för både avkoppling och aktiviteter. Läs gärna mer om oss på hestraviken.se

Är du en teamplayer som värdesätter att erbjuda en god service och en härlig matupplevelse? Vill du arbeta i en familjär och inspirerande miljö? Då har vi tjänsten för dig! Hestraviken söker serveringspersonal till deras serveringsteam, ta chansen att bli en del av teamet.

Vad kommer vara på din meny som servitris/servitör och vad önskar vi att beställa av dig? 
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du trivs att jobba i ett delvis högt tempo och du har en förmåga att hantera stressiga situationer. 

Erfarenhetsmässigt ser vi det som meriterande om du har arbetat som servitör/servitris tidigare men det är inget krav. 

Anställningsgraden är 85%-100%. Arbetstiderna är varierande då du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. 

Du innehar B-körkort och bil då de kollektiva pendlingsmöjligheterna är begränsade. Dina svenska kunskaper är goda i både tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska. 

Vi kan erbjuda dig en utvecklande tjänst där du kommer arbeta i ett härligt och engagerat serveringsteam. Vi är en trygg, stabil och genuin arbetsgivare som är måna om att må bra och utvecklas tillsammans!  

Är du intresserad av att veta mer?
Hestraviken har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Hotell/restaurang/turism

Shiftleader - Proseccobaren till Scandic i Värnamo

Shiftleader - Proseccobaren till Scandic i Värnamo

DESIGN HOTELLET I VÄRNAMO AB | Jönköpings län, Värnamo | Hotell/restaurang/turism

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!