Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Säljare till GnosjoRegion.se

GnosjoRegion.se har funnits i 17 år och Happy Småland har drivit den de senaste tio åren. Happy Småland jobbar med digital marknadsföring och driver flera olika portaler där GnosjoRegion.se är den i särklass största verksamheten. GnosjoRegion.se har som uppgift att dra in fler affärer till företagen i Gnosjöregionen samt att attrahera människor att flytta till vår vackra del av Sverige. Detta för att regionen ska fortsätta utvecklas och kunna erbjuda så väl äldre som yngre en positiv och trivsam livsmiljöHappy Småland, som GnosjoRegion.se är drivs av, är i sin tur ett dotterbolag till 0371 webb & reklam AB. Båda dessa bolag jobbar med digital marknadsföring och finns på samma adress, i Smålandsstenar. Bolagen är privatägda av Michael Åstmar och vi är totalt tre heltidsanställda som håller ihop verksamheten.

Nu är det snart dags för vår kollega Thomas att gå i pension efter att ha varit oss och GnosjoRegion.se trogna i 16 år. Nu söker vi dig, vår nya säljare, som vill ta över stafettpinnen efter Thomas och jobba tillsammans med oss mot nya mål för våra företag i Gnosjöregionen. Är du personen som trivs och drivs i kontakten med kunder, har du ett genuint intresse av vår bygd och dess företag och har du tidigare erfarenhet av försäljning? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega!

En sak kan vi säga redan nu, förvänta dig varierande arbetsdagar!
Självklart kommer du trots variationen ha dina bestämda ansvarsområden där du främst kommer jobba med verksamheten GnosjoRegion.se. Som säljare kommer kundbesök vara en betydelsefull del av arbetet och själva kundbesöken kommer att innebära både rena säljbesök där du kommer sälja in medlemskap, reportage i magasin, annonsering och liknande men du kommer även göra kundvårdsbesök där du bygger relationer och visar vårt engagemang för företagen i bygden. För att kunna göra dina kundbesök behöver du ju givetvis jobba med prospektering för att ta fram information och underlag om vilka företag som ska bearbetas för att sedan kontakta dem. Administration i form av att bland annat logga kundhistorik, göra uppföljningar och planera inför mässor och event kommer också bli en naturlig del av ditt arbete. Marknadsföring i form av olika typer av event (när det nu kommer vara tillåtet!) kommer också vara en del av dina arbetsdagar och ansvarsuppgifter. Tänk dig frukost- och lunchmöten, galor, event så som Elmia Subcontractor, Plast Nordic och Stora leverantörsdagen men även kundevent så som fotbollsmatcher och speedway. Här inkluderar vi både förarbete, genomförande och efterarbete/uppföljning/utvärdering i dina arbetsuppgifter.  

Har du gedigen erfarenhet av försäljning? Då kanske det är dig vi söker…
Ja, för att du ska trivas i denna tjänst så klappar ditt hjärta extra hårt för försäljning och du är också en naturlig relationsbyggare som trivs att jobba med nätverkande. Som du därför förstår så ser vi att erfarenheten av försäljning är betydelsefull. Vi hoppar givetvis högt om du har jobbat med försäljning på eller mot små och medelstora företag inom tillverkningsindustrin eller med försäljning av digitala tjänster inom marknadsföring. 

Trovärdighet, ärlighet och pålitlighet är ord som vi vill förknippas med och därför ser vi att du också genomsyras av dessa ord i mötet med kunder och samarbetspartners. Du har ett bra nätverk i regionen och har lätt för att skapa nya relationer. Du är den engagerade personen där du kan fatta egna beslut som gynnar såväl oss som våra kunder. För att skapa ett förtroende för det vi jobbar med, digital marknadsföring, så ser vi givetvis att det är en fördel om du ett intresse av detta och även för sociala medier. Då du kommer besöka företag runt om i regionen så är det nödvändigt att du har körkort. 
 
Nu kanske din fråga är "vad kan ni erbjuda mig då?"
Du kommer bli anställd på Happy Småland men som sagt jobba främst med GnosjoRegion.se. Vi på Happy Småland är ett engagerat gäng med korta beslutsvägar som sätter en heder i att göra ett bra jobb. Vi brinner för vår bygd som vi bor och lever i. Utvecklingstakten hos oss är hög och ingen dag är den andra lik. Som du säkert har märkt av det du har läst tidigare så kommer ditt arbete vara fritt och självständigt utifrån uppsatt tidsplanering och ekonomiska ramar. Som säljare kanske du är van vid långa resor och flertalet övernattningar på annan ort men hos oss slipper du det utan kan komma hem på kvällarna (vissa undantag i samband med mässor). Vidare har vi stora och fina lokaler där du kommer ha eget kontor men möjligheten att såväl utgå som att jobba hemifrån är goda. 

Vi som jobbar här och som kommer bli dina kollegor är prestigelösa och okomplexa med en stor portion drivkraft och positiv framåtanda. Vi ser nu och framåt och väldigt sällan bakåt. Företagsnamnet Happy Småland speglar så vi vill vara, det vill säga HAPPY! 

Läs gärna mer om oss på gnosjoregion.se​​​​

Hur går vi vidare?
Vi på Happy Småland har valt att samarbeta med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 24 januari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-394 79 12 alt. [email protected]