Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SESVAN AB

Säljare med intresse för inredning & design

Dina arbetsuppgifter

Som säljare av Sesvans produkter får du ett övergripande ansvar för våra affärer och driver hela säljprocessen från prospektering, presentation, nykundsbesök, offertarbete, införsäljning och avslut.  I ditt arbete ingår också att skapa en strategi för att skapa rätt förutsättningar för oss att etablera oss på den  svenska och nordiska marknaden. Vi finns belägna i Anderstorp, men du kommer ha hela Sverige, som din arbetsplats vilket gör att vi tror att du endast kommer vara på plats på vårt kontor någon eller några dagar i veckan.

Din profil

Upplägget kan vara att du är anställd hos oss på Sesvan, men vi är också öppna för en säljkonsult eller kanske någon som redan har en etablerad införsäljning till vår målgrupp och vill ta in våra produkter i sin portfölj. Vi ser att du, vår nya säljare, är kommunikativ,  har förmågan att  med glädje och engagemang bygga långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer. Du är driven, och tar gärna egna initiativ för att driva både vår säljprocess men även fortsatta tillväxtresa framåt. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med B2B-försäljning  med erfarenhet och förståelse för branschen vi jobbar i, men det vi värdesätter framförallt  är din sociala kompetens och ditt driv då vi tror att det är nyckeln till förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer. Vidare gillar du att ta eget ansvar och drivs av att jobba i en självständig roll. Du är en van användare av MS Office och behärskar det svenska & engelska språket. samt har B-Körkort.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll i ett tillväxtföretag som nu etablerar sig på den svenska och nordiska marknaden. Som säljare hos oss kommer du få vara med när en verksamhet växer fram och du kommer ha en betydande roll i denna resa. Vill du veta mer om vår verksamhet? Besök då sesvan.com  I denna rekrytering samarbetar Sesvan med OnePartnerGroup GGVV. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Runesson på 073-413 08 24 alt [email protected].

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Med över 30 år med företagande så börjar nu SESVAN etablera sig på den Nordiska marknaden för att sälja sina speglar tillverkade på och för den Europeiska Marknaden och formgivna av Skandinaviska designers.
Produkterna är högkvalitativa och kunderna finns inom exklusiva möbelbutiker inredningsbutiker, hotell, arkitekter mm.
Lager och kontor finns sedan 2020 i Anderstorp.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Marknadsföring/försäljning

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Domino Sweden AB - Göteborg | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning