Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR AB

Redovisningsekonom till Trioworld

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 17 företag med mer än 1 500 medarbetare och vi har en omsättning på över 6,8 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, England och Frankrike. Våra produkter säljs över hela världen.

Om rollen:
Som redovisningsekonom kommer du få möjligheter att jobba brett och omväxlat inom ekonomi och du arbetar med Trioworlds huvudkontorsenheter samt Reviva Plastics AB. I rollen ingår all löpande bokföring, bankhantering, fakturahantering, samt resultatredovisning. Vidare ingår även vissa koncernuppgifter kring låne- och kassaadministration samt stöd till CEO och CFO. Du ingår i koncernekonomiavdelningen och arbetar tätt ihop med Group CFO och Group Controller. Du rapporterar direkt till CFO. 

Rollen är bred och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Hantera inkommande och utgående fakturor 
  • Kontrollera alla dagliga banktransaktioner
  • Reskontraavstämningar vid månadsavslut
  • Upprätta månads- och årsbokslut
  • Stämma av koncernsaldon och transaktioner
  • Administrera och rapportera till huvudkontoret

Kompetensprofil:
För att trivas i denna roll är det viktigt att du har ett stort yrkesmässigt engagemang samt intresset, viljan och initiativförmågan att hjälpa andra. Därtill trivs du i en ansvarstagande roll och du har ett siffersinne där du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor i organisationen kring ekonomiska frågor. Samtidigt är det betydelsefullt att du trivs med att arbeta självständigt i din roll och att jobba utefter deadlines. Du har en stor portion av driv och genom din naturliga förmåga skapar du goda interna såväl som externa relationer. Andra viktiga egenskaper är din flexibla förmåga och din prestigelöshet. Utöver det har du även förmågan att arbeta noggrant, strukturerat och analytiskt med intresset att kontrollera varje aspekt av huvudkontorets bokföring. 

Erfarenhetsmässigt har du några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete alternativt en lämplig ekonomisk utbildning inriktad på redovisning. Du är tydlig i din kommunikation och uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift samt gör dig förstådd på engelska i framförallt skrift. Utöver det är du bekväm med att använda affärssystem och har erfarenhet av att arbeta i exel. 

Meriterande:

  • Erfarenhet av Movex
  • Grundläggande förståelse för företagsbeskattning

Placeringsort: Smålandsstenar men med möjlighet att arbeta hemifrån en gång i veckan.
Omfattning: 100 % 
Tillgänglighet: Snarast möjligt

Vi erbjuder dig en självgående roll med möjlighet att forma efter behov. Som medarbetare på Trioworld blir du en del av ett företag som aldrig slutar att utvecklas, som vill bidra till att skapa hållbara lösningar, minska klimatpåverkan och göra produkter effektivare och säkrare. Re-thinking plastic, vår tagline, sänder en tydlig signal om vårt starka engagemang för hållbarhet. Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Då är du varmt välkommen till oss!

Visst låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Trioworld med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.